Ok z tego co widzę to uzbierało się dużo sprzeciwów, no niestety widać nie jest mi to pisane.
Grubson powiedz mi w którym miejscu błagam o admina, a w którym piszę jak 13latek bo widzę , że coś Ci się w tej małej główce pokręciło... Wyślij mi na PW swój numer komy to zadzwonię, tylko nie zdziwię się jak odbierze jakiś zakompleksiony gówniarz, bo właśnie taką osobę kreujesz swoim żałosnym zachowaniem, no ale to twoja sprawa i mało mnie to szczerze mówiąc obchodzi więc zabieraj zabawki i zmykaj stąd.
Druga sprawa, chciałem podziękować każdemu kto jednak dał głos na TAK. Oczywiście żeby nie rzucać słów na wiatr , jak w #1 poście napisałem, każdy kto oddał na mnie głos niech wyśle mi na PW dokładny adres + telefon, jutro gdzieś o ~~20 będę zamawiał średnie hawajskie z telepizzy :)
Nie pozostaje mi nic innego jak się pożegnać i życzyć smacznego.
Także siemka & Guten Appetit! :D
Też w to nie chce mi sie wierzyć bo kto po zdaniu szkoły sredniej(Lo,Tech) lub zawodowki dostanie tak dobra prace aby utrzymac się sam
mało wiesz kolego, w życiu bywa różnie.Jeśli masz znajomości i co najważniejsze umiejętności to masz dużo bramek otwartych.
A czy w podaniach o admina nie powinni sie wypowiadać tylko oni i H@?Ja osobiście na serwerze widziałem nie raz.Widziałem także ze w jego kierunku leca bluzgi z powodu dobrej gry, a on nic sobie z nich nie robił.Ja jestem na tak chociaż mój głos jest mało ważny(i nie chodzi o pizze hehe:).Jestem na 100% pewny ze nie będzie gorszy od znanego nam liska, a przydałoby sie wsparcie dla:Radka,Chorego i Krugera:)
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa