Wysłany: 2011-09-01, 21:54 Podanie o admina Sniperek ^^
Nick na serwerze:Sniperek ^^
Znajomość amxmodx: 10/10 [bylem adminem znam sie na amx]
Masz mikrofon?: Tak
Masz Steama?:Tak
Ile możesz przekazywać na serwer?:Przelew co 3 miesiące za 20 zł
Dodać coś od siebie:Witam bylem adminem juz na only inferno , którego juz nie ma ....
Gram w cs"a okolo 3 lub 4 lat i nigdy nie widzialem zeby admini nie odwiedzali forum , wkleilem ss"y i admin do dzis nie odpowiedzial w moim temacie , dlatego ja chcę byc adminem mogę poświęcic na serwer bardzo duzo czasu wiec ja osobiscie nie widzę powodów dlaczego moje podanie miałoby byc odrzucone.
[ Dodano: 2011-09-02, 15:03 ]
jak nie napiszecie co jest powodem waszej negatywnej wypowiedzi to mysle ze nie powinno sie ich uznawac, ja tez napisze jak ktos bedzie skladal podanie o admina NIE i mam to w d**** . DeNekst`Best | VNM- widze cie na serwie tylko w dzien , ja gram wieczorami i grają sami czitezy , admina jak zwykle nie ma kiedy jest potrzebny
Ostatnio zmieniony przez sniperek 2011-09-02, 15:04, w całości zmieniany 1 raz
hahahah jak ty mnie widzisz tylko w dzien jak ja Cie 1szy raz na oczy wdizialem czlowieku a w nocy to ja Cie w zyciu nie widzialem a jestem codziennie...a serwer byl nieczynny wiec nie wiem jak ty mnie widzisz haha (jakbys nie wiedzial)... a pozatym nie musze uzasadniac swoich wypowiedzi bo duzo by pisac... A ty na dodatek nie powinienes pisac postow tylko czekac na wypowiedzi. Bezczelny..
Pozdro
DeNekst
_________________ Strzelam po to by zabić, nie zranić....
Ostatnio zmieniony przez damianh4 2011-09-02, 15:40, w całości zmieniany 1 raz