Wysłany: 2011-08-12, 12:43 Podanie o Admina ( LaFFi. <3. )
Nick na serwerze: LaFFi. <3.
Znajomość amxmodx: znam bardzo dobrze ;P
Masz mikrofon?: Nie :<
Masz Steama?: tak
Ile możesz przekazywać na serwer?: 10 zł na miesiąc , potem zobaczymy :P
Widze dużo cziterów ;/ co mnie irytuje ... poza tym prawie wgl nie ma Adminów na servie i nie ma kto się zająć tymi cziterami ;p
Pozdrawiam ;PP
_________________ Lubie bić ; d
Ostatnio zmieniony przez xawieri444 2011-08-12, 13:05, w całości zmieniany 1 raz
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2011-08-12, 17:16, w całości zmieniany 1 raz
Wybacz, a więc jesteś dziewczyną, miło mi. Ponowie pytanie Brzeszczota skąd znasz amx-a miałaś już gdzieś admina ? Trochę mało czasu spędzasz i na serwerze i na forum, tutaj musiała byś to poprawić :)
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
wlasnie widac nastawienie Yamammoto - brac adminow bo nie ma (ha ha ha). wracajac to raczej nie powinnas odpowiadac na posty forumowiczow (regulamin), i bardzo lubie i widzialem na serwie ale raczej nie. psikro mi :D hehe
_________________ Strzelam po to by zabić, nie zranić....
wlasnie widac nastawienie Yamammoto - brac adminow bo nie ma (ha ha ha). wracajac to raczej nie powinnas odpowiadac na posty forumowiczow (regulamin), i bardzo lubie i widzialem na serwie ale raczej nie. psikro mi :D hehe
Wiesz co może i nie mam postów i wgl ... Ale wszystko przede mną . A co do adminów , to siedzę cały czas na tym servie i moze wejdzie .. " Troche Lamie " nic poza tym ... grają cziterzy a ty tego nie zauważasz to nie moja wina <:
_________________ Lubie bić ; d
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa