Wysłany: 2011-09-19, 19:29 PODANIE O ADMINA by cr@zy
Nick na serwerze: cr@zy
Znajomość amxmodx: dobra ;]
Masz mikrofon?: nom
Masz Steama?: tak (lecz z przyczyn sprzętowych, jak na razie cisnę na nsie)
Ile możesz przekazywać na serwer?: to zależy ile do kieszeni w miechu wpadnie (na początek 2 dychy)
Dodać coś od siebie: jestem dość często na serwie dd2, jak i dość często jest cała chmara hakerów... myślę, że w csa idzie mi nieźle (^^) tak więc jestem doświadczony, zwarty i gotowy by zasilić szeregi opiekunów serwera :) a w byciu adminem również się sprawdzam :) (miałem nawet swoją serwerownie, ale studia przerwały tą piękną działalność)
proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podanka :)
pozdrawiam
cr@zy
Na serwie grasz nie za dlugo (w porownaniu do innych graczy aplikajacych po adma) ale liczac czas ktory poswiecisz zeby gadac z Malitkiem to troche zejdzie :D
Tak
_________________ Strzelam po to by zabić, nie zranić....
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
to jak dostane admina w końcu ? :)
kiedy DUST 2 ma upaść ?
przeleje 10 zl jak dostane tutaj adma (jak serv DUST2 upadnie po prostu przedłużycie mi na nowym ip)
to jak ??
jestem dość często na serwie, gram non stop... i myślę że się przydam :))
[ Dodano: 2011-09-27, 16:05 ]
no i gg np do Ciebie Mientowy bym poprosił na priv :) jak nic z tego co wyżej napisałem :))
Ostatnio zmieniony przez cr@zy 2011-09-27, 15:06, w całości zmieniany 1 raz