Nick na serwerze:wareS.
Znajomość amxmodx:Srednio
Masz mikrofon?:Mam
Masz Steama?:Mam
Ile możesz przekazywać na serwer?:Narazie 10zl w razie potrzeby postaram sie więcej.
Dodać coś od siebie:Na serwie gram już troche tylko pod różnymi nickami teraz znalazłem sobie stały więc będę pod nim grał. Chce admina ponieważ często widze cheaty które psują zabawe na serwerze. Irytują mnie i innych graczy. Mam nadzieje że dacie mi szanse i nie będziecie tego żałować.
Nie kojarze cie, mozliwe ze ci widzialem na serwie moze raz albo dwa :) ale naprawde cie nie kojarze :) a po za tym to na forum jestes nowy i troche ci postow brakuje.
Sorka ale jestem na NIE.
No fakt,ze cheaty psuja zabawe na serwerze... ale dolaczyles 1 dzien temu...
Radze Ci zebys poudzielal sie na forum i pogral troche na serwerze pod jednym nickiem!
To tyle elo
Moze z zalozenia takie mialo byc. Moze ktos zrozumie, ze takie podania sa bezcelowe, ograniczy to odrobine spamik i nauczy ich czegos ... bzdura - ja w to nie wierze, ale musialem znalezc jakies wytlumaczenie
wareS., pograj na serwerze, daj sie poznac i wroc z nowym tematem ...
Pozdro
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !