Wysłany: 2010-08-09, 15:16 Podanie na Administratora
Nick na serwerze: szefU.*
Znajomość amxmodx: 10/10
Masz mikrofon?: TAK
Masz Steama?: Od zawsze
Ile możesz przekazywać na serwer?: DO 30 zł miesięcznie.
Dodać coś od siebie: Bywam często na owym serwerze, często widzę cziterów i osoby które wchodzą na ten serwer by pograć a nie być niszczonym przez zgraje haxów. Sam należę do osób, które wchodzą by pograć i będę się tego trzymać jak i za wszelką cenę bronić sprawiedliwych skilli a cziterów srogo karać.
Hmm... Nie widziałem Cię jeszcze na serwerze. Mimo to, Twój wiek i to, że masz Steam może świadczyć, ze jesli dostaniesz Admina, będziesz wypełniał swoje obowiązki b. dobrze. Tak więc na tak.
po udzielaj się na forum i pograj trochę na serwerze bo cię nie widziałem
jestem na NIE
Graant, wybacz ale graliśmy wczoraj razem na serwerze i to nawet dobrze nam szło.
Nie pisz mi, że jesteś na nie bo wczoraj całkowicie co innego mówiłeś a po za tym z tego co przeglądałem posty wszędzie jesteś na NIE.
Forum to forum. Ja nie przychodzę tutaj prawić morałów tylko aktywnie dbać o serwer DD2.
Czekam na dalsze opinie i wypowiedzi jak i dziękuje osobom które już się wypowiedziały a owym temacie.
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 18 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-08-09, 15:49
szefU, na co komentujesz jego wypowiedz? Napisałeś podanie to czekaj aż każdy się wypowie, jak się nie podoba pisz mu na PW.
Jestem na NIE, gdyż nie widziałam na serwie.
że i tak ten głupi występ się skończy.
szefU, na co komentujesz jego wypowiedz? Napisałeś podanie to czekaj aż każdy się wypowie, jak się nie podoba pisz mu na PW.
Jestem na NIE, gdyż nie widziałam na serwie.
Po to forum by móc się wypowiadać. ;)
A widzisz, ja Cię wczoraj widziałem ale siedziałaś na spc :)
chlopak jest w ostatnim czasie bardzo czesto na serwie1 gram z nim codziennie , czesto uzywa admin saya by poinformowac nas o ewentualnym podejrzeniu ze gracz ma czity . jestem na tak