Wysłany: 2011-01-21, 19:20 Podanie My ShooT 4 You!
Nick na serwerze: My ShooT 4 You!
Znajomość amxmodx: wystarczająco,mam adma na kilku serwach :).a i tak przeważnie wystacza amxmodmenu :]...
Masz mikrofon?: mam
Masz Steama?: nie nie wiem czy to w czymś przeszkadza :)
Ile możesz przekazywać na serwer?: minimalną kwotę na pewno .. w razie potrzeby więcej
Dodać coś od siebie: złożyłem podanie ,gdyż rozpoczął się okres feryjny i na serwerach pewnie będzie więcej nowych graczy co przysparza więcej problemów ,a wiąże się z tym zapotrzebowanie na adminów.Gram na dd2 już doooość długo i myślę ,że większość mnie zna.
pozdrawiam.:)
_________________ My ShooT 4 You!
<3
Ostatnio zmieniony przez Dyksa15 2011-01-21, 19:54, w całości zmieniany 1 raz
czasem zdarza mi sie widziec [swear replacement] z Twojej strony
Dyksa15 napisał/a:
mam adma na kilku serwach
To czy bedziesz mial czas na ten serwer ??
Dyksa15 napisał/a:
Masz Steama?: nie nie wiem czy to w czymś przeszkadza :)
Osobiscie uwazam, ze nie powinien byc wymagany, ale plusem byloby go posiadac - chociazby do komunikacji miedzy adminami itd.
Reasumujac - nie kojarze wyskokow z Twojej strony (poza drobnymi[swear ...]), kojarze Cie z serwa, grasz dobrze, raczej podejrzen nie mialem. Masz moje poparcie ... na TAK
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa