Nick na serwerze : Omen
Znajomość amxmodx : 10/10 .-(bywałem już administratorem na serwerach)
Masz mikrofon? : Oczywiście że tak :)
Masz Steama? : Niestety nie ;/ .Ale zastanawiam czy nie nabyć .
Ile możesz przekazywać na serwer? : 11zł za 3 tygodnie lub 10 zł na 1 miesiąc (zgodnie z cennikiem ) .Kiedy mam to wpłacić to już zależy tylko od Głównego administratora .
Dodać coś od siebie : Startuje na administratora tego serwera ponieważ często gdy wchodzę na niego ,roi się tam od cheaterów .I to doprowadza mnie do obłędu ... .Nigdy nie używałem cheatów i niemam zamiaru .Znam ortografie bardzo dobrze .To tyle z mojej strony .Licze na pozytywne rozpatrzenie Podania :0.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Jestem na TAK, widziałem nie raz na severze. Jest kulturalny, inteligentny oraz posiada nietuzinkowy humor. W czasie mojej obecności na serverze utrzymywał on znakomitą atmosferę, wszyscy się śmiali, rozmawiali i co najważniejsze darzyli go ogromnym szacunkiem zarazem. Myślę , że jest to odpowiednia osoba na to stanowisko i jestem pewien , że sprosta oczekiwaniom.