ty byles chodz raz na serwie bo nie przypominam sobie zebym cie widzial ale all jest spoko mam nadzieje ze micro amsz to uslysze czy masz 22 lata narazie male tak poudzielja sie z aten czas az wroci malitek
_________________ Dziękuje tym co są, będą, byli...........PIER.. tych co się odwrócili
na forum spam efektuje brak profesionalizmu ... tak samo na serwerze widzialem go spamowal mi caly czas zebym wszedl na forum i dal mu glos w podaniu.. az inni gracze prosili mnie zebym go wywalil.
NIE ponieważ:
-na pewno nie jesteś pełnoletni (22 lata lol)
-zamiast steama mogłeś słownik ortograficzny kupić
-jak ty się do adminów odzywasz
Pozdrawiam :D
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 18 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-08-16, 07:13
Zamykam to, bo to jest jakaś paranoja. Zwróciłam mu raz uwagę by nie spamował, miał to w nosie. Potem znowu, ale dałam już warna, też miał w nosie. Znowu spamował więc dostał kolejnego warna. I ZNOWU TO SAMO! Albo koleś jest ślepy albo głupi, zamykam to. NIE CHCEMY ADMINÓW CO MAJĄ W NOSIE TO ŻE KTOŚ COŚ DO NICH MÓWI. Się ogarnij kolego. Porażka...
że i tak ten głupi występ się skończy.
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa