Wysłany: 2011-03-11, 10:18 legendarny naz. na admina?
Siemanko wszystkim!,
Nick na serwerze: naz.
Znajomość amxmodx: 7/10
Masz mikrofon?: mam
Masz Steama?: jeszcze nie posiadam bo jestem świeżo po kradzieży (miałem 2k5)
Ile możesz przekazywać na serwer?: hmmm.. według mnie to zależy od potrzeb:D mogę wysyłać sms ;) możecie w odpowiedzi napisać ile wymagacie ;)
Dodać coś od siebie: a więc... Jestem ogarniętym i szanowanym siebie i innych graczem. Jeśli chodzi o cziterów to jestem baaardzo konsekwentny, no ale nie banuje odrazu..potrafie odróżnić skilla od wh. moje 7-letnie doświadczenie w Counter-Strike 1.6 powinno wystarczyć abyśmy razem mogli zrobić z serwera najlepszą atmosferę w dziejach polskich serwerowni
Jeśli chodzi o forum to właśnie sięzarejestrowałem i będę w nim uczestniczył równie dobrze jak inni admini :)
Mam nadzieję, że nadaję się i liczę na wyrozumiałość od wszystkich ;)))
z poważaniem: naz.
Ostatnio zmieniony przez naz. 2011-03-11, 10:19, w całości zmieniany 1 raz
uzasadnienie ?? Nie znam Cie i masz tendencje do kontrargumentacji zamiast przyjmowac opinie innych z nalezyta pokora (niewazne czy pozytywna czy negatywna)
I przestan komentowac wypowiedz kazdej osoby bo moze sie to skonczyc warnem ze strony Esi (taka mala rada)
Wysluchaj opinii wszystkich osob a nastepnie sie udzielaj
A to przytoczenie jednej akcji z serwera w strone Krugera tylko dlatego ze jest przeciwko Tobie bylo zalosne
Wiec jestes za bardzo konfliktowy i nie potrafisz milczec gdy jest taka potrzeba
na NIE
Nic osobistego i pozdrawiam
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !