Siema wszystkim ! Chciałbym dostać admina na serwerze DEATH MATCH pisze na tym forum 1 raz (sorry że wcześniej nie pisałem ) coraz częściej widzę na serwerze tak zwanych CHEATERÓW gram na tym serwerze jakieś półtorej miesiąca i wkurzam się jak widzę że ziomek gra non stop na speed hacku czy może wall hacku więc w tej sytuacji proszę o admina.
Nick na serwerze:kosek Wiek:16 lat Znajomość amxmodx: Masz mikrofon?: posiadam mikrofon Masz Steama?: osiadam steam/b]
[b]Ile możesz przekazywać na serwer?:codziennie czyli od godziny 5 (szkoła ) do godziny 2 lub 3 w nocy Dodać coś od siebie:HEHE...chce admina
więc tak grałem na takich nickach jak BABILON lub SPRITE swego czasu lub KOSEK318
co do kasy jestem w stanie dawać na serwa tyle ile trzeba czyli ! jak widziałem reklamę 10 zl za admina i drugie za wysłanie esa.
Jeszcze nie mam mocy admina, formalnie od poniedzialku zaczne odkurzać serwer.
A szkoda, bo w tej własnie chwili chciałem podbić ranking, a nie mogę dlatego, że jakiś aimer od dwoch godzin pustoszy serwer (trzeci juz dzisiaj).
@kosek: poczekaj na głos Malitka w temacie (btw.. znajomosc amxmod ?)
Od siebie dodam, że kosek - gracz dobry, nadawałby się.
Ostatnio zmieniony przez PuppetMasta 2009-11-21, 21:12, w całości zmieniany 1 raz
I panowie tu jest taki mały problemik szukałem na forach i znalazłem kilka komend ale nigdy wcześniej nie miałem admina na żadnym serwie wiec może jakiś mały instruktarz jak ozywać amxmod więc prosze o pomoc ! ;)
I panowie tu jest taki mały problemik szukałem na forach i znalazłem kilka komend ale nigdy wcześniej nie miałem admina na żadnym serwie wiec może jakiś mały instruktarz jak ozywać amxmod więc prosze o pomoc ! ;)
ok thx pisalem do malitek tak chyba sie on nazywa sorry ale nie pamietam nicku i on jestna tak wiec bardzo mnie to cieszy teraz musze jeszce skompletowac wszytskie informacje ( kurde ale admina bede mial na 2 tyg poniewaz jade 10 grydnia do Polski na 4 tygodnie i wracam 9 stycznia ale jeszce jakos to sie wymysli !
[ Dodano: 2009-11-21, 22:02 ]
bo tam nie pisze a mozna zmieniac mape ?
[ Dodano: 2009-11-21, 22:16 ]
kurde pisze do niego na GG o numer konta na ktore musze przelac kase i kurde nie odpisue mi ;/