[b]Nick na serwerze:DeNekst`Best | VNM
[b]Wiek:18
[b]Znajomość amxmodx: good
[b]Masz mikrofon?: Sure
[b]Masz Steama?: Sure
[b]Ile możesz przekazywać na serwer?: ile mi zostanie z "zakupow" :D
[b]Dodać coś od siebie: Sladalem juz podanie przed "wylaczeniem" serwa, i czekalem od Ch*ja czasu zeby Malitek mnie wysluchal :D nie udalo sie :D... Teraz mam nadzieje ze nie bd musial dlugo czekac poniewaz interwencja ADMINA na serwerze jest jak najbardziej potrzebna nawet teraz gdzie graja czity a ja se skladam podanko :D aaaa i jest wazna rzecz, spojrzalem na regulamin admina i wszystko spoko ale punkt w ktorym napisane jest ze trzeba na forum czesto byc to jednak nie dla mnie :D ja wole robic pozadek na serwie... pewnie ze bd wchodzil i spogladal na forum ale nie tak czesto jak wy byscie tego chcieli :D jesli nie da sie tego punktu ominac to sie dostosuje... i sorry ze nie mam w poscie ą ę ż ć ń ale dlugo by mi to zajelo :D
POZDRAWIAM :D
DeNekst
_________________ Strzelam po to by zabić, nie zranić....
No wiesz ten punkt nie określa częstotliwości wchodzenia na forum. Zależy od tego co rozumiemy przez słowo "często". Dla niektórych "często" to raz w miesiącu ;)
A wracając do tematu : Dajcie mu admina a niech ma ;)
Ostatnio zmieniony przez Grandfather 2011-08-11, 19:33, w całości zmieniany 1 raz
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa