Ogólnie jakiś chory zrzut zrobił się ostatnio na podania ...
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.
Pozdro dla adminów wczoraj napierdalało ze 4 haxow wieczorem i żadnego admina nie było wiec sory ze nie widzicie mnie na serwie jak na niego nie uczęszczacie... !!! I tak codziennie wieczorem jest zero adminów !
[ Dodano: 2011-02-14, 16:04 ]
YCRBYCH napisał/a:
NIE
Ogólnie jakiś chory zrzut zrobił się ostatnio na podania ...
Zgadnij dlaczego tak jest ?!! Kurwa bo jak trzeba to was nigdy nie ma dlatego !!!
Pozdro dla adminów wczoraj napierdalało ze 4 haxow wieczorem i żadnego admina nie było wiec sory ze nie widzicie mnie na serwie jak na niego nie uczęszczacie
ogarnij kolo.wczoraj na serwie siedziałem chyba z 8 godz. ( w piątek w ogóle, w sobote też ,musiałem nadrobić :D) podczas mojego grania na zmiane byli jacyś admini , BEZ PRZERWY!.Ciebie zaś nie widziałem ani minuty czasu podczas mego grania ,a podkreślam ,że było to około 8 godz więc sory..
a admini też nie będą siedzieli po 24h na dobe na serwie..
boli Cię to ,że większość jest na nie?pomogę! Pograj więcej ,częściej ,dłużej
_________________ My ShooT 4 You!
<3
Ostatnio zmieniony przez Dyksa15 2011-02-14, 16:15, w całości zmieniany 1 raz
PICHAR, z takim podejsciem nie zyskasz przychylnosci
Na serwerze jest sporo adminow i sa czesto na serwerach. A jesli nie mozesz lub nie potrafisz zrozumiec ze mamy rowniez swoje sprawy i nie siedzimy z uporem maniaka na serwerze (zwlaszcza w weekend gdzie chcemy sie zrelaksowac, poleciec w odwiedzinki) to niestety ale tylko i wylacznie Twoj problem
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
Za taki wyskok i brak okazania kultury ; ) Przyklepałbym Ci warna :) Poza tym chyba pogrzebałeś szanse na admina konkretnie.
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.