Nie wiem czy ktokolwiek to zauważył ale serwer śpi od wczesnych godzin porannych.
Jest ktoś kto może to naprawić. ?
Kiedyś gdzieś w jakiejś książce czytałem, że mieliście go przenosić z FR na PL.
Dojdzie do tego ? Jeśli są potrzebne fundusze to Malitek pisz pw do administracji dd2 bo ja nie widzę problemu. :))
_________________ S ympatyczny ,K ulturalny, U łożony, R ozważny, W yrozumiały I EL egancki po prostu ja! :)
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
A,nie zauważyłem że serwer stoi na luffie,ostatnio słyszałem że ta firma hostingowa spada na psy :)
Z tego co wiem to pukawka.pl,unixstorm albo gamesnet -to według mnie najlepsze hostingi :)
Poza tym serwer na luffie stoi na dedyku we francji,wiec sie nie dziwcie ze albo crash serwa albo ciągle pada,a pada dlatego ze łącze na którym stoją dedyki luffy padają.
Nie wiem czy dobrze mówie,bo już tego za bardzo nie pamiętam,najlepiej niech malit napisze w czym rzecz
Ogólnie pukawa też już na psach leży teraz to tylko 1shot1kill bardzo dobrze się spisuje. Ale dobrze by było gdyby chociaz był przeniesiony z FR na PL :(
_________________ S ympatyczny ,K ulturalny, U łożony, R ozważny, W yrozumiały I EL egancki po prostu ja! :)
Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 400 Skąd: on jest?
Wysłany: 2011-01-12, 11:04
Dokladnie. Troche to powoli staje sie irytujace Ludzie sie wysypuja, jak tak dalej bedzie to wtedy paru adminow malitek przeniesie nam na only inferno.
_________________ One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa