Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 400 Skąd: on jest?
Wysłany: 2010-09-30, 20:44 Serwer laguje
Pytanie mam. Czy da rade cos zrobic z tym serwerm zeby tak nie lagowal? Ping podnosi sie od 200 do 1000. Dzieje sie tak 3 razy w ciagu mapy!
Dowod - http://www.speedyshare.co.../bez_tytu_u.JPG
_________________ One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE
Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 400 Skąd: on jest?
Wysłany: 2010-09-30, 21:02
Wiem ze we Francji, mimo to to chyba mala przesada z tymi pingami troche za czesto tak sie dzieje i ze ping do 1000 nawet dochodzi? Poza tym na innych serwach tego nie ma!
_________________ One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 19 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-09-30, 21:27
Haha no parodia ;D jak wchodzę to od razu kompletny ZAWIAS i koniec.. muszę wyłączyć CS alt + ctrl + delete... bo inaczej się nie da. Tylko na DD2 tak jest, a dlaczego? PING...... Masakra! ;p
że i tak ten głupi występ się skończy.
To że Francja to nic ... ja osobiście mam kilka serwerów we Francji i ping jest ok (tzn. 40-80) nigdy nie skacze , sądzę że albo Luffa nawala albo po prostu połączenia w pewnych momentach tracą na jakości/szybkości