Wysłany: 2010-09-19, 09:41 Roundsound podczas końca rundy i rozgrzeweczka :D
Witam.
Gram na tym serwerze codziennie (chyba, że jest nieczynny). Gram tam bardzo długo i atmosfera jesta bardzo dobra. Chciałem zaproponować dla jej umilenia jakąś muzyczkę po koniec rundy, albo coś w stylu rozgrzeweczki na noże. Wiem, że serwer ma dość wysokie lagi, ale chyba z tymi dodatkami nie obciążyło by go tak bradzo. A dzięki temu ten serwer odzwiedzałoby więcej graczy i może wiecej zaczęło by sie na forum rejestrować, może coś by z tego było. Można by dodać jeszcze dzwięk np. HEADSHOOT, albo coś w tym stylu tylko, że to może obciążyć serwa.
Chciałem tylko zaproponować to dla umilenia atmosfery na serwerze, bo wtedy niektórym się nawet lepiej gra.
Proszę o rozpatrzenie mojego tematu.
Z góru dziękuję.
_________________ Cs Bogiem
Emeczka Nałogiem
Head Shoot Zabawą
Skill Podstawą
STEAM_0:0:35067183
Ostatnio zmieniony przez power1111 2010-09-19, 10:10, w całości zmieniany 1 raz
A wdg mnie TAK
Byłby to dobry pomysł,zważywszy jeszcze na to że serwer to ruuutyyyna
Co do HEADSHOOT to jestem za.. TYLKO bez innych odglosów.. zeby nie bylo "targu"
Muzyczki da sie wylączyc "/roundsound" (chyba ze nie dziala jak na 4Fun :P ) wiec i jak ktos ma ALE moze OFF i komus kto chce oderwac sie od rutyny to ON :P
Jezeli chodzi o przeciążenie serwera.. znaczy ze lagi itp ^^ To ja sie tam na tym nie znam,wiec lepiej żeby tu sie wypowiedzieli "Ci z góóryyy" :P
_________________ 2 słowa.. tylko czy aż tak wiele?
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 38 Skąd: ~Kraków
Wysłany: 2010-09-20, 21:24
TAKMi też się to podoba :D Przyjemniej by się grało a i napewno więcej ludzi odwiedziło by serwerownię ;]
_________________ ,,Mówię o tym, bo wiem coś na ten temat
Rap to rzeczywistość a nie tandetna ściema
Mówi on o szczęściu, mówi o problemach
Kto go nie szanuje ten szacunku nie ma"
Wysłany: 2010-09-21, 16:45
Narkoman93 napisał/a:
Byłby to dobry pomysł,zważywszy jeszcze na to że serwer to ruuutyyyna
Co do HEADSHOOT to jestem za.. TYLKO bez innych odglosów.. zeby nie bylo "targu"
Prawda bo jak jest np. FIRST BLOAD to często dzieje sie coś takiego,że za każdym fragiem się włącza. Najlepiej wgrać tylko HEADSHOOT, nic innego nie jest potrzebne :D
Myśle, że to dobra propozycja tylko nie wiadomo czy admini mają zamiar to uczynić :D
To jak admini. Podoba się ??
_________________ Cs Bogiem
Emeczka Nałogiem
Head Shoot Zabawą
Skill Podstawą
Wiek: 25 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 549 Skąd: Tam gdzie żyją smoki
Wysłany: 2010-09-21, 23:08
Headshot i inne pierdoły - nigdy w zyciu..
Muzyczka na koniec rundy - jestem ZA, ale tylko wtedy jeśli plik z muzyczką nie będzie mi się ściągał dłużej niż po raz pierwszy na 4FUNie.. Bo tam z dobre 10 minut musiałem czekać o.0
i dzyzas na miłosc boska tylko bez Gagi ani Ich Troje! Oo hahah xD Jakies rytmyczne gufno ^^ Energy gogo xD
CyCq napisał/a:
Headshot i inne pierdoły - nigdy w zyciu..
hej botq! Head w ostatecznosci :P "Inne pierdoly" tez nie wchodzą w gre bo wiem co było na 4Fun xD
Wgl.. istnieje mozliwosc że GRACZ sobie "wyłączy" te odglosy? zeby im nie przeszkadzalo :P
_________________ 2 słowa.. tylko czy aż tak wiele?