od jakiegos czasu serwer DM laguje w taki sposob jak na wyzej zalaczonym obrazku (czasem pingi są mniejsze kolo 500, ale zawsze w takich granicach, ze nie da sie po prostu grać) przez kilka godzin dziennie. Czesciej niz wtedy kiedy mozna normalnie pograc. Jeszcze niedawno tak nie bylo.
Co sie dzieje i czy mozesz cos z tym zrobic zanim serwer skonczy tak, ze nikt na niego nie będzie wchodzil?
Ostatnio zmieniony przez PuppetMasta 2009-12-15, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
W związku z tym, że Malitek jest OFFLINE postaram się przybliżyć wam sprawę(tak mi się wydaje, że mam rację)
A więc:
Jak może zauważyliście serwer Central Shoot DM jest hostingowany przez firmę luffa.pl od której Malitek kupił serwer.
Serwer jest zakupiony w maszynie umieszczonej WE FRANCJI !
Więc z tym problemem nie do Malitka, tylko pojedźcie do serwerowni we Francji i poprawcie ich jakość działania...
Ewentualnie możecie zasponsorować nowy, droższy, lepszy hosting ;)
tak, wiem, ze jest to serwer francuski. Gralem na nim od jakichs 2,5-3 miesiecy i dzialal poprawnie. Dopiero ostatnio pingi przez pare godzin zaczely skakac od 500 do 4000 (!) po kilka godzin dziennie, czasem i pol dnia. Więc to bez znaczenia czy serwer mieści się w Zimbabwe czy w Pango Pango, tylko wina lezy gdzie indziej.
Ostatnio zmieniony przez PuppetMasta 2009-12-22, 18:41, w całości zmieniany 1 raz
ale chyba mozna zrboic serwa gdzie indziej bo z luffa tak zawsze ejst weim bo sam mailem serwer na luffie jest duzo lepszych i w tej samej cenie wiec nie weim w czym problem w tym ze malitek ma wplywy na luffie??
_________________ Idzie,Idzie PODBESKIDZIE !!!
daro
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 1077
Wysłany: 2009-12-26, 23:59
Bedzie dobrze a Administracja się o to postara
_________________ Wiesz Kim Ja Jestem ??
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa