Wysłany: 2011-01-03, 14:37 Propozycjia po raz koleiny
1.reset ranku(za tym jest większość graczy i adminów)
2.Usuniecie możliwości kupowania tarczy,auto-Kampy(bardzo meczące jest banowanie graczy za coś co może zostać zablokowane)
3.Dodanie adminom immunitetu(unikniemy w ten sposób incydentów w postaci banowania admin-admina)
Ostatnio zmieniony przez glow 2011-01-03, 14:38, w całości zmieniany 1 raz
Też jestem na tak w kwestii rankingu. Immunitet - raczej nie, zawsze może się zdarzyć, że jakiś admin może zostać shakowany, rozmyślić się i zbanować wszystkich, widziałem takie sytuacje. Dlatego zawsze jest możliwość zapobiegać tym sytuacjom. Co do zablokowanie, też jestem na tak.
Wysłany: 2011-01-03, 20:52
1. Tak zmniejszenie HPK dobry pomysl tylko ze ja tam dalbym do 110 max powyzej to jest masakra.
2. Nie da rady zablokować tarczy i kampy, można na 2 sposoby ale i tak niektórzy będą mogli ją zakupić. Trzeba się męczyć. :)
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2011-01-05, 15:32, w całości zmieniany 1 raz