kiedy wchodzę na dd2 zawiesza mi się cs, aby do niego dobić muszę wejść najpierw na inny serwer i chwile pograć.Podkreślam ze ten problem mam tylko z tym serwerem:/
Z tego co wiem parę osób ma tak samo.Moze ktoś z forum się już tym spotkał i ma rozwiązanie, bo utrudnia mi to trochę prace admina:(
No ale jak tylko on ma z tym problem? Noo ja też bym obstawiał reinstal CS'a..
Jak to nie pomoże to juz chyba bd przez cały czas tak wchodził na serwa :D
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2011-03-07, 12:37
Tego nawet najstarsi górale nie wiedzą. Masz może win7? Przeważnie na tym systemie występują błędy.
Możesz robić wszystko, dosłownie. Kiedyś też miałem ten problem. Mi pomogło ustawienie dla hl.exe niskiego priorytetu w procesach, chociaż inne osoby wykonując ten zabieg nadal miały ten sam problem. Sprawdź też w owych procesach czy posiadasz takie coś jak EXPLORER.exe (pisany dużymi literami). Nie wiem cóż jeszcze? Usuń z confing.cfg linijkę exec userconfig cfg (na końcu jakby ktoś nie wiedział) lub skopiuj cały cfg do usercofiga. Więcej pomysłów? Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej, usuń zbędne modele (jeśli nie posiadasz modelów HLTV). Hm.. nie wiem, więcej nie przychodzi mi do głowy.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)