na serwerze jest totalny burdel, ludzie czituja z czym popadnie i kiedy popadnie. Nigdy zadnego admina nie ma, a mnie i podejrzewam ze reszta graczy nie odpowiada gra z hacksami. pytanie do "zarzadu" czy maja zamiar cos z tym zrobic?
Zapewne tak - ale sam widzisz - zamiast brac adminow porzadnych xco potrafili trzymac porzadek - to albo dostaje admina ktos za 10 zl ktory 1 raz widzi CSa na oczy albo dostaje ktos po kolezensku ktory wlepia perma za pingi czy mikro
Zamiast zebrac grupe ktora ogarnie wszystko to lepiej wciskac dzieciakom adminow za 10zl
Jest to jeden z powodow dla ktorych nie przedluzam admina - nie dosyc, ze syf, zero wsparcia z gory to na dodatek jakies gryzonie, lisy i inne talatajstwa biegaja po serwie i wala bany za headshot :D
Powiem szczerze - tym osobom ktore znaja sie na fachu i ogarniaja adminowanie powinniscie dac admina nie dla zarobku a dla utrzymania poziomu - i cieszyc sie, ze ktos Wam serwer trzyma w ryzach. A reszcie ?? Adminow za 10zl na utrzymanie serwa
Ale ... do kogo ja mowie ... fuck :D
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
wlasnie o tym myslalem. co z tego ze admina dostanie osoba ktora zaplaci jak nie potrafi sie nim obslugiwc? sa przeciez osoby ktore znaja sie na tym fachu, wiedza o co tu chodzi wiec czy nie moglyby one zajmowac sie adminowaniem? nie koniecznie musieliby one placic, niech to beda osoby lubiane na serwerze, majace dobry kontakt z innymi graczami. inaczej ten serwer spadnie na psy, a za nim cala siec a chyba nie o to w tym wszystkim chodzi
czituja z czym popadnie i kiedy popadnie. Nigdy zadnego admina nie ma
ty słuchaj nie kiedy popadnie bo ja osobiście gram często na dd2 ogólnie to jest mój jedyny serwer na którym gram... wiec mi tu nie pi*** ze niema wcale adminów. Każdy STAŁY gracz nie zaprzeczy że tak jak Ja i CHORY to nikt nie ogarnia serwera ... a ty grasz tu od 2 dni i już się wymądrzasz.ciach
tyle,
czituja z czym popadnie i kiedy popadnie. Nigdy zadnego admina nie ma
ty słuchaj nie kiedy popadnie bo ja osobiście gram często na dd2 ogólnie to jest mój jedyny serwer na którym gram... wiec mi tu nie pi*** ze niema wcale adminów. Każdy STAŁY gracz nie zaprzeczy że tak jak Ja i CHORY to nikt nie ogarnia serwera ... a ty grasz tu od 2 dni i już się wymądrzasz.ciach
tyle,
widocznie Ty jak i ja gramy o 2 roznuych porach ;) kiedy ja jestem to bardzo, ale to bardzi zadko widze zeby byl jakis admin a ludzie czituja dobrze sie przy tym bawiac. ba, kiedy jest admin wchodza gdyby nigdy nic sie nie stalo i graja dalej.
i nie grzej sie :) staram sie pomoc - to jest moim celem a nie jak Ty to ujales "wymadrzac sie"
admini na serwie są często , a jak nie ma wystarczy napisać do krugera lub chorego na steam.(ew. nagraj demko ,albo przeczekaj wychodząc). serw jest w miare ogarnięty ,dobrze jest! i nie ma co dalej tego ciągnąć.
Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 400 Skąd: on jest?
Wysłany: 2011-03-09, 15:14
Shizu moze tak bys o szkoly poszewdl, pouczyl sie troche albo mamie pomogl w kuchni co? To sa twoje probemy zyciowe? Jaki admin bedzie ci pierwsze co rano po 10 nie wbijal na kibel na kupke a na serw wbije. Pomysl troche o czym ty piszesz i co robisz. Admin czlowiek ktory posiada zycie osobiste...
_________________ One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE
Ostatnio zmieniony przez choryy 2011-03-09, 15:16, w całości zmieniany 3 razy
ehhh,wiadomo ze adminow nie bedzie o kazdej porze na serwerze,lecz sie staraja zeby byl jak najwiekszy porzadek wiec prosze cie shizu odpusc sobie bo sam troche syf robisz -.-
to tyle elo.
Ojj chyba najwyższy czas, aby zainwestować w admina i ogarnąć trochę.
@Shizu
Łatwo Ci oceniać prace wszystkich adminów chociaż sam nigdy nim nie byłeś, więc japa tam
Close.?