Wysłany: 2011-03-12, 20:36
Ta .... ehe Jak jest ogarnięta ekipa adminów jak była za moich czasów to bany dla nas poleciały .... Striker, lick i ja pobanowani ( oni tylko na forum, ja byłem wszędzie ) Może wrócę do adminowania, ale na razie adminuję też na innej sieci :) !
Ja powiem jeszcze inaczej niz wszyscy... Wedlug mnie serwer dd2 to jest cholernie dobra "inwestycja". Nie jestem pewien ile jest tam admow ale powinno byc zdecydowanie wiecej. Moze nie za jakas konkretna kwote ale taka jaka pasuje graczowi. Wiem teraz powstaje pytanie kto zabuli za serwer. Szczerze mowiac NIE WIEM. Ale dobrym pomyslem by bylo takie cos jak reklama na serwie zeby wspomoc serwer, cos jak wyslij smsa czy cos... A wracajac do tematu to kolega jest w kompletnym bledzie bo nie wie chyba ze doba ma 24h a adminow jest niewiele i moga byc "offline" gdy ty ich potrzebujesz :D Zrob demo daj ip gracza i dodaj nowy temat w odpowiednim dziale. koniec
_________________ Strzelam po to by zabić, nie zranić....
Ostatnio zmieniony przez damianh4 2011-04-19, 20:48, w całości zmieniany 1 raz
ja na nowo adminuje profilku na dd2 nie mam bana nigdzie :) porzadki juz ostre robie leca permy za koleja tak szybko jak ammo z kalacha., skonczylem sie pieprzyc z dzieciarnia ss-y leca jak czysty to wstawi jak nie to niewielka strata ludzi chetnych do gry multum :) wracaj do szeregow ziom i pomoz
_________________ Mieć wyjebane to błogosławieństwo...