Wysłany: 2010-08-29, 14:46 Nie ma już Nemzisa kontunuacja
Czy możemy wyjaśnić sprawę daro ? Nie zamykaj od razu tematów bez wyjaśnienia.
Zacytuję twoją wypowiedź:
"Nemezis jest ,ogarnie się troche po moim ostrzeżeniu."
Kiedy ty te niby ostrzeżeniu mu dałeś ?
Jeśli przed godziną 14-15 - przed dzisiejszym padnięciem serwera to szczerze mówiąc te twoje ostrzeżenia miał w... chyba każdy wie gdzie. Wyklinanie i wyzywanie graczy przez Nemezisa ciąg dalszy... Patrze, że niedowiarki są w tej administracji... Następnym razem nagram co on pluje przez mikrofon po rzekomym ostrzeżeniu przez "daro".
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 18 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2010-08-29, 16:10
gralem dzis na DD2 i powiem aż mi sie odechcialo po 5 minutach gry z nemezisem
kilka osob jak go zabilo to banowal na 30minut za ping gdy mieli po 50-60
przez micro 0 kultury
ciagly spam na say@
grał z nim nie raz.. on i nemezis mają tu adma od 2 lat... taka solidarnosc ... jak macie zazalenia na nemezisa to napewno nie kierujcie ich do daro .. to bez sensu.