Witam chciałbym zapytac dlaczego ten nie ogar ma jeszcze admina.Banuje bezpodstawnie,nie kreci demek,nie robi ss,nigdy nie odwiedza forum.
To co on wyprawia jest po prostu załosne ,najlepiej jak jest pierwsza runda i mu nie pojdzie to daje rr czasami nawet z cztery razy pod rzad.Lepszych graczy od siebie kickuje albo daje perma.
Daje bany za przeklenstwa gdzie sam bez przerwy przeklina przez mikrofon.Po głosie mozna poznac ,ze jest juz troche starszy ale jego mózg zatrzymał sie w rozwoju gdzies tak około na pierwszej klasie podstawówki.
Prosze głównie o wypowiedz Malitka.
pozdrawiam
_________________ Jestem pro graczem potrafię grać m4 ak awp glockiem usp.Zawsze kucam przy strzelaniu. Lansuje sie ze umiem zeskoczyc z rusztowania na skrzynki na nuke tracąc tylko 5hp Lubie sie do każdego przypierdalać że coś zrobił źle ja na pewno zrobiłbym inaczej.
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
dlaczego daro ma zadziałac odbierz mu adm i po problemie.W koncu ty jestes HA.
Daro i tak nic nie zrobi bo to jego kolega.
_________________ Jestem pro graczem potrafię grać m4 ak awp glockiem usp.Zawsze kucam przy strzelaniu. Lansuje sie ze umiem zeskoczyc z rusztowania na skrzynki na nuke tracąc tylko 5hp Lubie sie do każdego przypierdalać że coś zrobił źle ja na pewno zrobiłbym inaczej.
Ostatnio zmieniony przez beTon.. 2010-09-23, 23:55, w całości zmieniany 2 razy
daro
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 1077
Wysłany: 2010-09-24, 16:40
Cała prawda o nemzisie, ja też jestem za, żeby zabrac mu admina. Jak ktoś go zabije to PERM albo ban za ping na 60 MIN. Gdybym był H@ to on już by dawno u mnie admina nie miał, ale nie jestem więc nic nie zrobie :(
Malitek, pliss.
Ogarnij to....
_________________ Cs Bogiem
Emeczka Nałogiem
Head Shoot Zabawą
Skill Podstawą
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 38 Skąd: ~Kraków
Wysłany: 2010-09-24, 18:28
Tak ja również popieram. Nieogar kompletny co chwile permy od niego lecą jak ktoś lepszy jest od niego a SSów nie robi... Banów za ping od neigo to chyba 3 dostałem podczas gdy ping mi do 90 maksymalnie skakał.
_________________ ,,Mówię o tym, bo wiem coś na ten temat
Rap to rzeczywistość a nie tandetna ściema
Mówi on o szczęściu, mówi o problemach
Kto go nie szanuje ten szacunku nie ma"