Ja gram od 5 lat w cs`a do tej pory miałem tylko 2 team`y dlatego ,że szukam na prawdę dobrych ogarów z którymi będzie można coś ugrać, a nie tak jak : LegiaTeam i podobne ... ; ]
I tu przy okazji się dopiszę do prośby szukam naprawdę ogarniętego team`u gram tu na tej sieci serwerów już trochę i ten kto tu gra wie co ja robię jak mam dzień i full ogar ; )
Więc Pozdro ;>
A co do cb to próbuj , próbuj : )
Pamiętaj ,że team jest to wielka odpowiedzialność ... !!!
A i pamiętaj ,że gdy już ten twój "klan" powstanie , pamiętaj o serwerze ; D
To tyle ^^ : ]
PS : Nie ten dział ; p Przeżuć eSia albo CSI ten temat do OffTopic : )
Ostatnio zmieniony przez IcraNit3X 2010-10-16, 11:42, w całości zmieniany 1 raz
ja gram w cs`a ponad 2 lata, do tej pory byłem raz w klanie, a później awansowałem do lidera klanu , ale ogólnie nie wyszło
narazie musze kupic sobie mikrofon, ale ogólnie tez szukam ogar klanu, z którym mógłbym pograć CW albo jakiś turniej
i zgadzam sie z IcraNit3X`em-jak nie masz serwera to nie zakładaj klanu w ogóle
Wysłany: 2010-10-16, 19:52
ja już klanik mam i nawet ogary grają także... mamy za sobą 2 meczyki 1 wygrany a drugi przegrany ale cóż raz się jest na szczycie a raz na samym dnie:|
_________________ Życie jest brutalne od śmierci nie uciekniesz.Nie wiem dlaczego większość ludzi nie akceptuje EMO
I tu przy okazji się dopiszę do prośby szukam naprawdę ogarniętego team`u gram tu na tej sieci serwerów już trochę i ten kto tu gra wie co ja robię jak mam dzień i full ogar ; )
Kazdy jak ma dzien i full ogar gra dobrze, zacznijmy od tego ;]
A co do klanu nie jest zly pomysl, wielu ogarnietych kolesi tu gra ; ]
Pozdr0
Klan NS to dobry klan. Po co masz zakładac klan skoro polowa pewnie nie ogarnie. Klan ma byc dobry i zgrany a nie dla pokazu że ludziuf jak mrufkuf...
Tak wgl to czemu tutaj ten temat napisałes? Chcesz ogarnow z tego serwa? Nie radze. No chyba ze jakies tam jednostki wykminisz
Yamammoto napisał/a:
ale większość graczy ma swój klan, bądź jest już w klanie;]
wiekszosc.. tak tak.. WIEKSZOSC to sie nie nadaje na klanowiczow,CZĘŚĆ nie chce klanu,CZESC ma wyyebane,RESZTA ma klan ze jest w nim 5325 osob a nawet stronki nie maja,a JEDNOSTKI jakies są w klanie.
Temat zbedy,raczej nie tutaj.
_________________ 2 słowa.. tylko czy aż tak wiele?
Według mnie jak chcesz sobie szukać ludzi do teamu to szukaj na eslu/gb:)
Tam są ogary co grają po 6-7 lat:)A i uważaj jak przyjmujesz bo możesz trafić na odpalenców:)
Wszystko fajnie tylko żebyś jeszcze potrafił o niego zadbać to jest coś. Częste sparingi, treningi etc. o to klucz do sukcesu :D
Miałem kilka na prawdę fajnych teamów lecz [praca, szkoła itp.] troche nam popsuły szyki :)
Oczywiście stronka klanowa jak najbardziej ;p:
polecam hosting www.yoyo.pl byłem całkiem zadowolony/ panel FTP/panele administratora, skórki i różne ciekawe akcesoria.
Team już mam, więc raczej się do cb nie wpiszę, ale może w przyszłości u was zawiatam ;)
Klan ma byc dobry i zgrany a nie dla pokazu że ludziuf jak mrufkuf...
zgadzam się...
Wejdzie taki pro elo ogar, góra 12 latek, piszczy przez mikro i jego kumple też;/
Poprzyjmują 25 do klanu, który tak na prawdę nie jest klanem bo to tylko według nich przedrostki przed nickiem robią klan to o czym tu gadać...
Opisałeś swoja wypowiedz w 1 zdaniu i jak mamy tobie poradzić? Rozbuduj swoja wypowiedz
ja gram w cs'a 4 lata i bylem tylko w 5 klanach bo nie były za dobre.Ale chociaż można by zrobić taki klan np.Nazwa | Tylko Pro z DD2 Only.
Lub jakaś inna nazwa
_________________ Gdy jest 1 cheater 10 bez cheatów kończy gre
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa