Wysłany: 2010-11-14, 19:24 DD2 INTERPY
Mam pytanie/prośbę czy możecie zainstalować plugin wymuszający interp ponieważ często trzeba sprawdzać kto jaki ma. Niektórym nie chce się sprawdzać nawet, stanowczo twierdzą że mają dobry a tak nie jest.. Czekam na sensowną odpowiedz.
Nie wiem po co to zakladacie malit nic z tym nie zrobi bo jak z nim gadalem to on ogole nie ma dostepnosci do dd2 bo ma ja jakas koles ktory ma to w nosie bo serwer jest sponsorowany :) zamknijcie to!
_________________ Dziękuje tym co są, będą, byli...........PIER.. tych co się odwrócili
Nie obrażając kolegi Sn!ff3r'a, facet nie za dobrze zna się na tym co robi. Jego plugin nie będzie w ogóle działać ze względu na dodanie go do event'u "HLTV".
Drugiego plugin'u nie sprawdzałem, ale wątpię by był cokolwiek mądrzejszy.
Prawda jest taka, że AMXX sieje jeszcze większe zło niż Delphi
wymuszany czy nie wymuszany, na wszystką są sposoby podobno, ja mam to w dupie interp 0.01 . i cala reszta jak powinna być, wiec nie rozumiem po co gadają na servie ze nib y interpowcy skoro jest wymuszany jak to kolega napisał