Wysłany: 2011-01-06, 09:40 Cała prawda o serwie...
Jak w poprzednim temacie, skoro został zamknięty i ban zostaje to wypowiem się nieco na wasz serwer. Nie będę pisał, że to jest głupi serwer itp. Mi się w miarę podobał, ale nie podobało mi się łamanie regulaminu przez adminów i nic w zamian nie dostawali za to. Admini mogą bez powodu banować i? I wszystko, gracz dostanie ub, ale admin jest bezkarny, mogą wyzywać, a jak się to odwzajemni to kto winny? Gracz oczywiście. Nadużywają swoje stanowisko administratorskie, prowokują do kłótni i kto winny? No gracz, przecież. Nie robię to ze złości, mówię jak jest. Wcześniej nie miałem odwagi napisać, jak bajzer jest na waszym serwerze. I teraz pewnie wyskoczy odpowiedź: to wszystko sie zjawilo gdy ty przyszedles. Już nie zwalajcie winę na mnie, aha. Śmieszne jest to, że jest regulamin admina, a go łamiecie. Dostałem niesłusznego bana permamentnego, a że przezwałem admina, który ciągle mnie wnerwia i prowokuje i tez ban zostaje to jest po prostu śmieszne. A ty glow, widzę, że niedługo też zaczniesz reklamować serwer na farmie, bo jakoś też już tam się starasz o adma. Zobaczę co czas zrobi, pewnie za kilka miesięcy farma będzie sławna, a ta spadnie na złom.
Skąd to przypuszczenie ze staram się tam o admina?To ze tam wejdę pograć to nie znaczy ze się staram o admina.Reklamy na naszych serwerach nie robiłem, wręcz powiedziałem kanderowi ze jak złapię go na reklamie to nie ważne czy jest moich znajomych--> dostanie bana za reklamę.Wiem że przemawia przez ciebie zal bo "ja" napisałem "Ban zostaje", ale trudno.
PoNcZoCh napisał/a:
Admini mogą bez powodu banować i? I wszystko, gracz dostanie ub, ale admin jest bezkarny, mogą wyzywać, a jak się to odwzajemni to kto winny?
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa