Witam.
Mam prośbę, może dałoby się wgrać plugin które ustawi nam automatycznie interp. Jest również plugin, który daje nam do wybotu 3 interpy:
0.01
0.02
0.03
wiem ze na serwerze jest plugin, który zmienia interp na 0.05 ale ten interp jest bo bani, lepsze sa te 3, które napisałem.
_________________ Szkoła jest jak CS:
Dyrektor - Head Admin
Nauczyciele - Admini
Uczniowe - Gracze
Dziennik - Staty
Oceny - Fragi
Plecak - Paka
a moze to nie wymuszacz interpu jest do bani, tylko ludzie mają zły rate, itp.
ja gram zawsze na 0.01,a i rate mam dobry-25000, więc to jest od tego
czasami jak w goscia nie mozesz trafic to albo jest zly interp,rate albo ma lagi :/
0.01 , 0.02 , 0.03 jak wam sie pojawi na początku każdej rundy w formie vote to troche nie wygodne ;P Chcesz zmienic na M4 a tu Ci wciska interp 0.03 :D
_________________ 2 słowa.. tylko czy aż tak wiele?
.. by jakość łez była taka sama jak uśmiech...
Pr0FiLL Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 13 Cze 2010 Posty: 103 Skąd: ty tu?
Chodziło mi o to, że niektórzy wolą grać na interpie 0.03 niż 0.01. Dlatego piszę żeby dać ten plugin. A na ustawianie rate też jest jakiś interp więc też można go wgrać^^
[ Dodano: 2010-06-29, 17:37 ]
Pomyłka
"na rate też jest jakiś PLUGIN^^"
_________________ Szkoła jest jak CS:
Dyrektor - Head Admin
Nauczyciele - Admini
Uczniowe - Gracze
Dziennik - Staty
Oceny - Fragi
Plecak - Paka
_________________ TYLKO W CIEBIE ZAPATRZENI BO JAGIELLONIO KOCHAM CIE!!!
JB NA WIEKI
GW-GÓWNO PRAWDA
Przyjaźn jest wszystkim,to więcej niż talent więcej niż władza.Nigdy o tym nie zapominaj!!!