Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
Źle jak dziecko puacze...
Autor Wiadomość
Blue 
|| | ||||| || |||

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2010-10-03, 13:03   Źle jak dziecko puacze...

1. Twój nick na serwerze. Blue
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). 12:50 i troche
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. Smakosh
4. Opis skargi. rozumiem, ze ciagle gadanie "cheater! cheater! on ma aima!" moze wkurzac, ale chyba znacie mnie na tyle dobrze, ze bez powodu bym nie "puakal", jak to ladnie ujales! lada gosciu z aimem, nie uzywa nawet celownika w awp a ten mi mowie zebym skonczyl puakac...potem u nas na respie, gosciu, ktory ma poprzedniej mapce(de_dust2002) mial dostac bana za TA znow wszedl i sytuacja sie powtorzyla. 2 rundy z respa wychodzilem z 2 hp... wiec, jak to ladnie ujales, zaczalem puakac ponownie!!!! wiec ja sie pytam, czy kazdy, kto uzywa u@ do informowania admina o łamaniu regulaminu, a w sytuacji, kiedy to nie skutkuje, koncentrowaniu sie tylko na zwroceniu uwagi admina, staje sie dzieckiem, ktore trzeba olac!?!?! prosze, o troche...hmm...WIECEJ ADMINOW W ADMINACH!!! bo jak ich nie bylo, to bylo zle, ale na nikogo sie skarzyc nie mozna bylo, nie wszyscy moga wejsc na CS zawsze, ale kiedy szanowna administracja pojawi sie na serwerze, to juz drazni, kiedy cie olewaja...
prosze sie :
a) usprawiedliwic
b) przemyslec
c) zastosowac
dziekuje...

Life*Style? 
Wracaj...

Wysłany: 2010-10-03, 13:42   

Trochę wzoru by się przydało, ale.. jest w tym krzta racji. Admini albo:
* olewają to co się dzieje na serwerze i grają w najlepsze,
* piszą "nie mam czasu" grając na innej serwerowni,
* odpowiadają, że skoro jestem taki mądry to sam mam ogarnąć 20 osób,
* robią sobie jaja zmieniając nicki, podszywając się, krzycząc.. Jeśli chcecie się pośmiać zapraszam na FFA/4Fun + VT/TS

Selekcja adminów powinna być surowsza. Admina nie bierze się po to żeby móc poszpanować, zbanować kogoś bo mnie denerwuje, wywyższać się etc. Admin to funkcja dana przez H@, z której każdy powinien być rozliczany.

Mikey 
GnR Forever

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2010-10-03, 13:47   

Ehh no tak to już jest. Trzeba było mi napisać to bym wbił i zbanował... FFA akurat ogarniałem.

Smakosh 
Born to Frag

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2010-10-03, 15:47   

ho ho synku po pierwsze koles został zbanowany nie jestem wszechwidzacy i wyobraź sobie że nie bede wchodzic na spec co runde bo ktos marudzi. To że koleś do ciebei bije czym bylo spowodowane ano tym ze to ponoc ty zacząłeś. tyle. Obaj panowie zostali poinformowani ze kolejna taka sytuacja i obaj panowie odpoczną trochę. a twoje zachowanie blue jest poprostu niedopuszczalne i ostrzegam cie jeszcze raz taka akcja i wylecisz z banem na 120 minut za utrudnianie i spamowanie. Owy hax wyleciał TA został wyjaśniony i tyle. Kolejna kwestia jak to ładnie ująłeś koles co chwila wychodzil wiec co patrze ktory to to go nie widze to jak mam dac bana do h pana?

Zreszta sam wiesz jak ty sie zachowujesz co chwila do mnie puaczesz ze ktos cie bije ohh ty nasz serwerowy biedaczku jakis ty jest wiecznie poszkodowany. nie zaczynaj nie prowokuj i bedzie dobrze.

Swoja droga wiesz ilu jest takich ludzi na serwerze co mi pisze ze ale wh ale cziter itp a pisza tylko i wylacznie tak bo ich zabil albo dostal skana i oh oh oh puacz sie zalacza. ja musial bym nic nie robic tylko siedziec na specu i na kazdego patrzec a chyba to sie mija z celem.

Administrator Serwera TP

Blue 
|| | ||||| || |||

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2010-10-03, 16:13   

chyba nadal nie rozumiesz o co mi chodzi...
jesli mowie: "***** ma aima" to on ma aima - trzesie mu sie celownik itp
jesli mowie: "***** wyglada jakby mial aima" to znaczy, ze prosze Cie, zebys wszedl na speca i go sprawdzil...
a jesli sam zaczne kogos napieprzac, to nie bede zglaszal adminowi, ze mi oddal...pomysl
jesli admin nie reaguje to zaczynam go spamowac(jesli jestem pewien, ze mam racje) wiec nie chrzan mi tu, ze
Cytat:
Zreszta sam wiesz jak ty sie zachowujesz
bo nie robie tego dla zabawy...

Smakosh 
Born to Frag

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2010-10-03, 16:32   

Spoko luz tyle ze jak mial bym banowac kazdego na slowo drugiej osoby to wiesz co by tu sie na forum działo?

Zobacze zareaguje nie martw sie. A chyba teraz przyjme kolejna zasade TA bedzie bezwzglednie karany.

Administrator Serwera TP

resetom 
Człowiek LAG

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2010-10-03, 16:32   

Mikey napisał/a:
Ehh no tak to już jest. Trzeba było mi napisać to bym wbił i zbanował... FFA akurat ogarniałem.

widzisz ja Ci pisałem ... gracze z TP wołali żebym zbanował kolesia , no to pisze to nowego GA i akurat zero odzewu ...

Mikey 
GnR Forever

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2010-10-03, 16:48   

Widać nie zauważyłem, zdarza się jeśli Ci wchodzi taki ^^Lemon^^ na FFA po 10 sec od perma bo jest neo kidem to nie wiem jak mam się na pół rodzielić :lol: , i tak 20 razy ban zanim mu się znudzi...

/Dlatego uważam, że powinien być wgrany jak najszybciej banneo. Strasznie irytuja takie dzieci cieszące się po tym jak wrócą po banie.

Ostatnio zmieniony przez Mikey 2010-10-03, 16:53, w całości zmieniany 1 raz  

Lancer.! 
Zajebisty :)

Ostrzeżeń:
 7/5/5
Wysłany: 2010-10-03, 16:48   

Life Style do mnie napisał na steam to wszedłem od razu...
STEAM_0:1:34921880

"Co mnie nie zabije to wzmocni"

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Odpowiedz do tematu