1.B4NI4
2.19:15
3.n3x
4.Dostałem bana podobno za Wh więc proszę o jakieś dowody po co mam grać na wh jeżeli są admini, a zwłaszcza tacy ogarnięci.
5.-------
Byly na CIebie 4 czy 5 skarg ze wh... i to friends ze steam wiec raczej im ufam. Po Drugie widziałem twoja akcje 13-15 runda jak chciałeś wycelować w typka wychodząc z domku tylko ze on byl za sciana... :(
SS nie robilem bo wiadomo sa Anty-ss i byłby UB.
Dowody do obejrzenia beda za moment jak pojawi sie hltv na stronie...
Jeśli mogę. Widać Wall Hack'a. Kilka z pierwszych akcji. Koleś jest na górze w oknie On (nasz czit) celuje w nie niego, następnie tamten schodzi po drabince On już celownik w dół i wie, że zszedł. Potem ta akcja z awp, przybliża wszystkich z ścianami i następnie za beczką. Dalej nie oglądam, bo to by mi wystarczyło do oskarżenia.
Jeszcze nie wiem czy podałeś w czasach, ale akcja w domku (gdzieś na początku). Wchodzi na klocki tylko po to by zabić z góry tamtego drugiego i dalej w domku, wchodzi od razu - Bach strzały, bez zastanowienia. Przecież widzę go to strzelam. Strzały są już "przewidziane" przed ścianą. "Nasz" wchodzi i w tej samej sek strzela i zawsze tam gdzie ktoś stoi.