dostales bana bo wchodzisz na serwer mimo bana.. to że asd mówi ze demko jest czyste to cie nie uprawnia do tego zebys gral... nie dalem Ci UB bo masz wh ... co widac na demku... tyle...
Ostatnio zmieniony przez SoWiNhO 2010-03-23, 14:38, w całości zmieniany 1 raz
dostales bana bo wchodzisz na serwer mimo bana.. to że asd mówi ze demko jest czyste to cie nie uprawnia do tego zebys gral... nie dalem Ci UB bo masz wh ... co widac na demku... tyle...
Wchodze bo moge, proste? Nie rusza mnie Twoja bezradna prowizorka w stylu "dam bana to juz nie wejdzie" - trzeba umieć tego bana dać . Mam stałe łącze (osiedlówka = stałe IP) i pierwszy raz spotykam sie z taka bezdradnoscia admina jaka prezentujesz na serwerze.
Jak dla mnie unbana daje sie jak ktos ma bana - a ja nie mam bana skoro spokojnie moge nadal grac na serwerze, myle sie?
Ban za nic ... kick za nic ... slay'e na respie za nic ... Wzorowy admin !
edit:
wh sobie niestety wymysliles, stad przykro mi jak widze bana za to że admin mnie nie lubi.
Ostatnio zmieniony przez freeq34 2010-03-23, 15:17, w całości zmieniany 1 raz
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa