Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
unban kasia
Autor Wiadomość
quadro

Wysłany: 2010-12-26, 17:03   unban kasia

1. kasia
2. 26 grudnia ok.16:25 na mapie de_cbble
3. Pan U
4. Widze ze moda na brak robienia ssow nadal trwa po co kogos banujecie skoro nie dajecie mu szansy obrony a taka szanse powinien miec w postaci ssow na swoim kompie. NIe jestescie omnibusami i nie wiecie wszystkiego, na central shot'cie nie graja tylko" jakies dzieci neo z rocznym stazem" ze tak powiem graja rowniez starzy wyjadacze tacy jak ja i maja o tej grze duzo wieksze pojecie od was(to nie przechwalki tylko fakty, bo nie gram w to rok dwa lub trzy nawet nie 5 lat tylko duzo dluzej i mam pojecie o co w tej grze chodzi i nie rajcuje mnie bicie innych na jakis wh,sh,aimach czy innych ustrojstwach).Tak to jest juz na dzisiejszych polskich serverach jesli ktos bardziej odstaje skillem od innych to odrazu ma wh aim eh nie chce mi sie mowic, i to wszystko odkad wprowadzili servery ns/steam, na jaka cholere, ale coz sami tego chcieliscie i teraz macie mase biegajacych na sh dzieciakow ktorzy pozniej w szkole beda mowic jacy to oni nie byli zajebisci wczoraj na servie, ja jestem juz za stary na takie rzeczy, gram juz w ta gre tylko po to zeby sie rozerwac i oderwac od klopotow codziennosci. Jak my gralismy w csa to wy jeszcze w simsy graliscie. A pozniej taki admin przyjdzie rzekomo znajacy sie na rzeczy taki rasowy "cheater hunter" i powie ze macie wh czy inne ustrojstwo , pozniej banuje nie robiac screenow i siup gotowe. NIe chcecie miec czitow na serverze to wyjebcie ten jebany nonsteam. Klucz do cs kosztuje krocie w dzisiejszych czasach raptem pare piwek sobie mozna odpuscic.
Apeluje wiec abyscie nabrali troche rozsadku co do tych ze tak powiem losowych banow, bo w wiekszoci to impuls chwili decyduje ze nas banujecie bez mozliwosci obrony. Przejzyjcie demka z hltv albo najlepiej dajcie link tutaj do wgladu obiektywnym osobom. Bo wasze wh u innych to nic innego jak wyrobiony nawyk lub proste poslugiwanie sie dzwiekami z gry czego nie stosuje na tym serverze 80% "dzieci neo i poczatkujacych"
ps. Ta wiadomosc nie miala na celu ublizenie nikomu z wyzej opisanych a tylko przyblizenie sytuacji tych nieslusznie zbanowanych

Fragment z consoli:
lysy ZjArAnIeC (RADIO): Fire in the hole! [Granat oslepiajacy]
Smakosh killed kasia with grenade
Duchu killed Psko with m4a1
Marian.(S) killed nonsteam smierdzi;f with m4a1
[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : kasia
[MiniBANS] Przyczyna : ' Czitujesz - WALL HACK '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0:0:1767922 '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 83.29.89.156 '
[MiniBANS] =======================================
Requesting tempdecal.wad from server
ADMIN Pan U: ban kasia permanentnie. Powod: Czitujesz - WALL HACK
Masz Bana!
Sprawdz konsole
Can't "say", not connected

-------------

a tutaj linki do poprzednich postow tym razem z innego waszego servera na kazdym znich jestem czysty:
http://cs-serwery.pl/foru...highlight=kasia

http://cs-serwery.pl/foru...highlight=kasia

Jesli ktos dotrwal do konca tego postu bardzo mu dziekuje za wytrwalosc w czytaniu lamentow obcej osoby.
Pozdrawiam i prosze o uczciwe rozpatrzenie mojej skargi.

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2010-12-26, 18:22   

jesli admin banuje za WH nie robiac screenow to bedzie musial przedstawic dowody - demko z opisem i wtedy sie oceni czy rzeczywiscie bylo WH

Zakladajac oczywiscie ze napewno tym razem nie zrobil SSow

Czekamy na wypowiedz U

[Songo] 
STEAM_0:0:28298888

Ostrzeżeń:
 7/5/5
Wysłany: 2010-12-27, 00:32   

jest HLTV :roll:

Żyję Od Wyścigu Do Wyścigu,Tylko To Się Liczy,Przez Te Dziesięć Sekund Po Starcie Jestem Wolny.

unnamed9191

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2010-12-27, 10:16   

ub bedzie.ale na steam gr33g czekam bo chce zobaczyc jak Ty wykorzystujesz te dzwieki z gry.

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Odpowiedz do tematu