1. Nick zbanowanego: wtedy jeszcze Vonter
2. Data i godzina zbanowania: 16.02. jakos wieczorem (19-20)
3. Powod zbanowania: teamkille
4. Nick admina ktory zbanowal: ATAC
5. Opis sytuacji: Wiecie, strzelalo do mnie paru kolesi na respie bez powodu to troche sie wkurzylem no i wyszlo to co wyszlo, sorki ze pisze po takim czasie ale wczesniej nie mialem kiedy, wiec prosze o unbana
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Wlasnie nie, wtedy nie bylo zadnego adma, a to dopiero pierwszy raz mi sie zdarzylo bo od niedawna gram na waszych serwerach. Tez troche mnie to zdziwilo bo od dluzszego czasu wasz serwer TP na mojej liscie figuruje jako not responding. Chcialem sie z nim polaczyc to troche dlugo sie laduje i sie zacina, a jak wlacze konsole to pisze You been banned on this server.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa