Witam uzytkownikow,przed chwila zostalem zbanowany permem za to ze chodzilem i zabijalem ludzi :D Dobry prostak z Admina ktory mnie zbanował,takie teksty synu wal do swoich kolegow a nie do mnie,jestes zasmarkaty zeby sie tak odnosic do mojej osoby!
Na dole daje wyciag z konsoli,jak sa niedowiarki prosze wejsc na hltv i zobaczyc co sie dzialo
Mapa:de_aztec godz: ok 20:55
Moj nick: *** DESTROYER ***
Admin: Aka flow
wyciag:
[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : *** DESTROYER ***
[MiniBANS] Przyczyna : ' idz do lazienki i sobie zwal gruche '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 178.235.29.20 '
[MiniBANS] ==============================
ty to miałeś multihacka
trząsł Ci się celownik jak masakra i to nie jest tak, ze nie mam dowodów, bo jest HLTV, więc najpierw radze obejrzeć demko, a później pisać zażalenia:
http://88396.node11.pukaw...-1292443680.zip
a tak poza tym to ty jesteś dla mnie smarkaczem i zerem-lamą
ps. tego też zbanowałem na adminie mojego brata-oczywiście za pozwoleniem
Chodzi mi o to ze zbanowałeś solo styla bo ci się coś pojebało w główce.
wiec napinka off
Buehehehehe ale jazda!!! I wlasnie o to chodzilo!wyjawic najgorszego admina roku 2010!
Ps: Celownikiem (myszka) telepalem specjalnie zeby taki glopek jak ty mnie zbanowal! Czy widzisz na demie zebym cel telepal mi sie w kazdym momencie? jak strzelalem do kogos to tez sie telepal? Ty chyba niewiesz co to jest multihax wiedz straszna wtope zaliczyles!Przykro mi ze tak wyszlo ale kogos trzeba wyeliminowc i ta osoba jestes ty! nienadajesz sie na admina,jestes najslabszym ogniwiem! :) odpadasz!
A ja prosze o ub
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
DEST weź się uspokój... płaczesz bo Cie gościu zbanował, ok pomylił się nie musisz od razu wyzywać bo nikim ważnym tutaj nie jesteś.
Cytat:
,jestes zasmarkaty
Myślisz, że jeżeli masz 16. lat to jesteś bogiem i możesz sobie rzucać wyzwiskami na prawo i lewo ;o? chociaż może to przez okres dojrzewania ;>
@topic
Ja bym mu UB nie dawał, a dlaczego? a dla tego co teraz odpiepszasz na forum
hmm. kultura, wyzywanie admina i użytkowników forum etc. Oczywiście zaraz powiecie, że forum nie może odbijać się na grze ;o a dlaczego niby nie, na serwie dostał by bana za obraze admina na jakieś 2 tygodnie ;).
Skad: Warszawa