Smakosh przykład :grasz z kumplem na vt w przeciwnych druzynach masz info od niego o wszystkich, kampiących i nie kampiących nie których normalnie widac/słychać ale kilku nie, jest hltv ktoś ogląda i widzi nierealne akcje, od razu bl i tam wiesz co zrobią? na pewno nie uwierzą w vt tylko od razu ban.
tutaj jest kilka tych akcji na dodatek ns... troche śmierdzi nieprawdaż ?
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Hax ma racje vt jest zakazane na serwerach tp...... lecz nie sprecyzował....
oczywiście cały team ct razem jak najbardziej może, ale nie poszczególni gracze tt/ct wymieszani i podpowiadanie. Wtedy kończy się jak kończy, płacz i zgrzyt zębów oraz odkładanie na nowego steama.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2010-12-17, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
co do tego to wątpię by tak nobek jak on-na wh-na którym nie umie grać, bo to widać z wyżej wymienionych rozpisek-nsie używa vt
oczywiście nie wykluczam tego, ale to jest praktycznie nierealne, a nawet jakby to jestem ciekaw czy za każdym razem jak grac wpala się na vt i jest jakiś jego ziomek co mu podpowiada, a przecież na każdej mapie ma co najmniej jedną lub dwie akcje co widać wh
a już pewne jest to, że ma panic-keya pewnie i dlatego ciężko go wyłapać, po prostu gość znalazł sobie jakąś sieć serwerów i robi z was pośmiewisko, bo gra na wh, a wy go pro elo hajty nie umiecie wyłapać
Co do waszych urojeń dotyczacych mojej gry to jestem naprawde zdziwiony,i jeszcze ty Towarzystwo takie rzeczy piszesz... niema problemu jezeli chcecie robcie mi SS przy kazdej dziwnej sytuacji,niebedzie problemu zebym wam owe screeny wrzucał.To ze mam NS o niczym nieswiadczy,niejestem pierdolonym malolatem jak np SONGO ktory niema co robic i gra na czitach!mnie taki sposob gry nie satysfakcjonuje!! WBIJCIE TO SOBIE DO TYCH TEPYCH CZUPRYN!!!
I zamknij temat Towarzystwo bo niebede tutaj czytal obelg na moj temat!Niczym kurwa mac niezaslozylem sobie na takie slowa,chcialem grzecznie! widac ze nieskutkuje.Wiekszosc ludzi na tym forum spina sie z drugiej strony monitoru niewiedzac z kim pisze!czy to jestr normalne,zaloze sie ze 80% tych napinaczy to same cioty z gimnazjum ktorym hormony napedza jeszcze w zyciu biedy!
Ani słowem Cię nie uraziłem więc wybacz, napisałem tylko akcje które wydawały mi się troche dziwne a reszta to odpowiadałem Smakoshowi i innym więc nie pisz "że takie rzeczy pisze nawet ja"
jako H@ mam obowiązek wysłuchać obu stron i w końcu podjąć decyzje.
sam niepotrzebnie naskoczyłeś na początku na admina (hax/songo) zanim spokojnie jak to na Twój wiek przystało napisać, a zachowałeś się jak dziecko, to samo Unnamed "buzią w necie" nie załatwisz niczego. Temat zamykam bo w sumie ogladajac te demka stwierdzam że wiecej tam farta i akcji z dupy niz wh.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2010-12-17, 20:21, w całości zmieniany 1 raz
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa