nie zglaszam skargi, prosze o ub to n3x'a tyle gram na tym servie i chyba kazdy z admow mnie sprawdzal, gram czysto, no ale ostroznosci nigdy za wiele :D na dodatek nie zrobiono screenow, takze spokojnie poczekam i dolacze do dalszej gry. A na tym nicku gra tez moja kobieta takze czasami sobie tez pogrywam , pozdro
[ Dodano: 2011-02-10, 18:19 ]
hmm posprawdzaj posty nigdy za wh:D a o nicku juz napisalem wyzej. Jak pamietam to jest jakis temat z userami i ich nickami pod ktorymi graja
[ Dodano: 2011-02-10, 18:23 ]
aha i a co to znaczy nie ma sensu robic ss, CSI wyskakuje mi ze wzorem, to chyba was admonw jakis regulamin obowiazuje:P prosze o ub 77.162.237.232
Daj mu UB.Twoj blad ze SS niezrobiles,robcie SS-y jezeli macie jakies "ale" pisze to do wszystkich adminow bo jakis dziwny styl panuje na tym serverze ze wlepiacie bany bez uzasadnienia i okazania dowodow ze dana osoba moze byc haxem.Pozdrawiam!