Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
[SSY] Filu$
Autor Wiadomość
Filu$ 

Wysłany: 2010-02-03, 23:40   [SSY] Filu$

Sytuacja jest taka , ze dostałem bana i mam wrzucic ssy , rozumie , szanuje chce sprawdzic luzno , ale tych SSy nie ma , przynajmniej ja nie umie ich znalesc przeszukalem cały folder CS tak jak pisalo w wzorze itp. i nie ma
zamieszczam linka do ss z mojego cs gdzie powinny byc te ss żeby udowodnic ze w tym oto folderze nie ma tych screnow, naprawde nic nie usuwalem , nie mam sie czego bac i chetnie bym je wrzucil zeby miec problem z głowy czy ma ktos jakies sugestie gdzie mogą byc te ssy? Kilka informacji , mam viste i Cs.16 Sector Edition
nawet wyszukiwanie plików w formacie .bmb nic nie pokazało byle że ssy zapisuja sie w innym formacie to bylby moj blad , ponatto niewiem na jakiej to bylo mapie awiec szukanie pod nazwa nic nie da byle że admin by pamietał ,w co wątpie.
wiem ze ssy byly robione na pewno i wdodatku 2 razy ? tego 2 niepamietam ...
jakby ktos mógł pomoc byłbym wdzieczny

Przepraszam że w tym dziale ale nie mam pojęcia gdzie mógłbym ten temat założyc.

Data zajścia sytuacji: niepamietam
[b]Nick admina robiącego screeny:Asdasd
[b]Twój nick:Filu$
[b]Twoje IP/STEAM_ID:[zmienne]
[b]Link do screenów:
http://pokazywarka.pl/fzsuuq/

To nie jest jakies wykrecanie sie od Bana , licze naprawde na pomoc, i wrezultacie unban bo serv jest naprawde fajny i graja wporządku osoby , pozatym dobijam do top15 co bylo moim celem.
Jeśli ktoś nie ma pojecia gdzie co i jak niech niepisze nic , prosze tez o nieusuwanie tematu!
Z góry dzięki za pomoc Filu

.asdasd. 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2010-02-04, 00:38   

Robiłem Ci ss'y 2 razy. 1-wszy raz Ci darowałem gdyż twiedziłeś, że ich nie ma. Po jakimś czasie zrobiłem ponownie Tobie ss'y. Tylko, że tym razem nie ustąpie i będe czekać na nie. Ten screen który podałeś nic nie udowadnia gdyż mogłeś je usunąć z pliku cstrike.

PS. Co Cidam bana to po paru godz. jak mnie nie ma wchodzisz ponownie na serwer na aktywnym banie i grasz dalej. Niewiem jak sie z tego wytłumaczysz, że nie posiadasz ss'ow. Dam se ręke uciąć, że Ci je robiłem. Do tej pory ich na forum nie widze a ty twierdzisz ze ich nie ma w cstrike. Hmmm... ;-) Prosze o opinie innych adminów oraz H@.
Ostatnio zmieniony przez .asdasd. 2010-02-04, 00:42, w całości zmieniany 2 razy  

Filu$ 

Wysłany: 2010-02-04, 00:44   

wiem , i dokładnie tak było , wiem też ze 2 razy były robione napisałem zresztą to wyżej, nie pisze tu o darowanie tylko o pomoc w jakim innym miejscu mogą się znajdowac te ssy , nie wstawiłem też tego screena z csstrike , żeby miec podarowane tylko żeby udowodnic ze w tym konkretnym folderze tych ssy nie ma , jak ktoś ma sugestie gdzie mogą byc albo jak moge je znaleśc prosze pisac !!
jeszcze jedne info mam Advanced.System.Optimizer.3.0.557.4261
on usuwa pelno niepotrzebnych rzeczy żeby odmulac komputer na bierząco czy jest możliwośc ze potraktował te ssy jako śmieci , chociaż niesądze proszę o pomoc nie odyskusje że chce sie wymigac lub posty typu ze pewnie sam je usunełem !!!!!

.asdasd. 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2010-02-04, 00:46   

Poszukaj jak nie w cstrike to cstrike_polish.

Filu$ 

Wysłany: 2010-02-04, 00:48   

aha , awiec z tego co pamietam robiłeś mi te ssy 1 raz i potem wbiłem na cs z innego neta i dogadałem się że mi darujesz , ale nie odpuścisz jescisz i ze zrobisz te ssy 2 raz co zresztą napisałem w 1 poscie , napisałem także ze 2 razu nie pamietam , co niezmienia faktu ze ssy z pierwszego razu powinny gdzies byc na komputerze i to jest moj problem ja chce je znalesc w folderze , csstrike ich nie ma... musicie oczywiscie uwierzyc na słowo że ich nie usunełem , i prosze jeszcze raz o brak dyskusji czy usunelem czy nie czy chce sie wymigac czy nie , chce pomoc w znalezieniu tych ssy , wdodatku były robione 2 razy tak pisze Asdasd a myśle że jak tak mówi to tak było.

http://pokazywarka.pl/qlpbul/
jak widac mozliwości są tylko takie :) moj 1 link pokazuje ze jestem w dobrym miejscu , i tam ich nie ma , jakies inne sugestie ?

[ Dodano: 2010-02-04, 01:29 ]
Wreszcie znalezione oto ssy , niestety znalazlem tylko 1 i wdodatku te pierwsze , albo 2 nie było albo mój komputer to jakis kosmos
link to ssy
http://pokazywarka.pl/6twmmu/

przepraszam że nie według wzoru ... ale jest to którys z koleji post
Oto dowód że nie robiłem tego zamieszania bez powodu , link to miejsca gdzie znalazłem te ssy , moze się przydac w przyszłosci komuś o podobnym problemie
Link
http://pokazywarka.pl/u7dt6k/

Proszę o unbann
Ostatnio zmieniony przez Filu$ 2010-02-04, 00:55, w całości zmieniany 3 razy  

MientowyTSW 
Towarzystwo Sportowe

Wysłany: 2010-02-04, 12:45   

ub..

Cytat:
Mam 13lat i nie mam steama to nie dostane admina ale jak kupie steam i bede mial 13lat to bede mógł być adminem?

http://img233.imageshack.us/i/deinferno0013u.png/
http://img513.imageshack.us/i/detrain0000h.png/

KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ NA PW BĄDŹ GG

* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2010-02-04, 12:46, w całości zmieniany 1 raz  

Filu$ 

Wysłany: 2010-02-04, 22:37   

to Zostane odbanowany ?? bo ja mam zmienne IP awięc na serv jako tako wejśc moge , ale nie chce wchodzic na Banie pod moim nickiem !! Asdasd ? czekam na odpowiedz

.asdasd. 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2010-02-05, 00:07   

CLEAR.

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Odpowiedz do tematu