Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 83 Skąd: Węgorzewo
Wysłany: 2011-01-12, 19:50 [ss] zex dla n3x
Data zajścia sytuacji: 19:35 12.01.2011
Nick admina robiącego screeny: n3x
Twój nick: zEX
Twoje IP/STEAM_ID: 0:1:24614313
Link do screenów:http://www.mediafire.com/?zxt37ji3t83ttb8
Wyciąg z konsoli:
Co tu dużo pisać. Zazwyczaj albo lecę pierwszy na bs/obieg, albo idę ostatni. Tym razem zastosowałem 1szą 'taktykę' i na środku ubiłem nexta, a następnie skierowałem swoje kroki na respawn przeciwnika (paka w tym czasie próbowała wbić się na banan).
Ban dany - z mojego punktu widzenia - bezpośrednio za stanie i gapienie się przez ścianę na heata ukrytego za skrzynką, który chwilę wcześniej bawił się tam nożem. A że audio u mnie lewe nie jest i miałem dziwnym trafem słuchawki na uszach to czekałem, aż stamtąd wylezie :P
Wysłany: 2011-01-12, 20:50
Z IP może być niestety problem.
Od kiedy pamiętam moim zakresem było 79.163.0.0
Jednak teraz wyświetla mi IP jako 46.134.248.213 - wymieniłem router i nie bardzo się orientuje, czy to przypadkiem nie on mi takie coś przydzielił, a dziwnym byłoby, gdyby się okazało, iż mój internet provider zmienił sobie tak diametralnie adresy serwerów dns...
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Wysłany: 2011-01-13, 09:24
Rockford, wielkie dzięki za wyjaśnienie. Już myślałem, że coś nie tego ze mną, albo routerem :D A internet to Orange Freedom na liniach TP. Wzięty z tego względu, że był troszkę tańszy niż neo, jak go braliśmy, a na dodatek matka ma darmowe 3 dychy dodatkowo do wygadania w każdym miesiącu.
MientowyTSW napisał/a:
ystarczy dac ub na steam id , nie dostałęś bana na zakres.
Wiem, sam się bawiłem z kumplami w prowadzenie sieci serwerów przez ponad rok, więc coś tam się orientuje :)
Ale na własnej skórze doświadczyłem, że skoro admin 'wie lepiej' (w tym przypadku podanie ip) to nie należy problemów stwarzać, bo to na zdrowie nie wyjdzie xd
Z całym szacunkiem dla nexta oczywiście - nie wiem w jakim stanie amxmodx jest na tutejszym TP, a różne usterki się już widziało.
Tak więc na podsumowanie tematu:
46.134.225.120
0:1:24614313
Mam nadzieję, że dzisiaj wieczorkiem będę mógł już u was troszku pograć...