Data zajścia sytuacji:12/07/2010 ok 23
Nick admina robiącego screeny: cybershot
Twój nick: dEVIL
Twoje IP/no STEAM_ID:87.206.0.232
Link do screenów: http://pokazywarka.pl/uz9nc5/
Jeśli to ma świadczyć o moim czitowaniu to gratulacje adminów.
Może ktoś coś zrobi żeby ten bałwan cybercostam przestał mnie banować za każdym razem jak mnie spotka, jest na niego jakiś sposób??
Byłem w tamtej chwili na serwie. Było tak - Cyber zrobił Ci screeny, a Ty zamiast je odrazu wstawić wchodziłeś na serwa. A tak btw. czy celownik bez zooma w AWP nie jest przypadkiem zabroniony? Oprócz zooma screeny czyste.
a WGLE nie bodoba mi się ten screen co widać połowę terroka trzymającego bombę.
Zobaczcie ten murek, od razu pod jego pupą, nie jest on troszkę krzywo ?
Ostatnio zmieniony przez -=S.E=-_KuRa_ 2010-07-13, 11:47, w całości zmieniany 1 raz
oki to może powiedzieć o co mu chodzi a nie czitujesz i id razu ban nie wiedzialem ze ten celownik jest niedozwolony. A druga sprawa musi mnie ciagle banować???
[ Dodano: 2010-07-13, 11:47 ]
a nie wkleilem ich od razu bo nigdy sie nie spotkalem z takimi dowodami czitowania po prostu nie wiedzialem
Skoro wchodziłeś na serwer jeszcze przed unbanem to ma prawo Cie zbanować. Tu nie jest tak, że wchodzisz kiedy chcesz. Robią Ci screeny, dajesz na Forum, czekasz do unbana, a nie wbijasz się jeszcze 10 razy przed wstawieniem screenów.
Kolego ... to są drugie ssy które Ci zrobiłem na dd2 . Pokaż te które miałeś na nuke . Każdy który tam był potwierdzi , że banowałem Cię kilka razy . Ja Ci ub nie dam . I myśle , że od kogo innego nie dostaniesz . Czitujesz każdy to zauważył bo miałem spama na steamie i gg na twój temat . Dziękuje cziter...
Myślę , że temat można zamknąć . deVil nie wstawi tu ssów z dnia 11.07.2010r. ponieważ na nich jest dowód jego wh . Ja nic więcej do wyjaśnienienia nie mam .
NA PRZYSZLOSC CI MÓWIE : JEŻELI ADMIN ZROBI CI SSY TO W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI WSTAWIASZ JE NA FORUM, A NIE ZMIENIASZ IP 30 RAZY A WSTAWIASZ KIEDY CI SIE PODOBA .
TEMAT MOZNA ZAMKNĄĆ SSÓW Z DNIA POPRZEDNIEGO NIE WSTAWI.