Mam juz dosyc ciaglych oskarzen ze mam czity przedstawiam dowodze sie mylicie prosze was jezeli masz juz napisac ze mam czity wczesniej wejdz na forum i przejzyj te ss z gory dziekuje z ub pozdrawiam Rami..:D.....[/b]
Hmm moze dla tego ze szybko wyszedlem z gry i dla tego dobrze sie gralo i chcialem jak najszybciej wrucic mam tylko te 2 nie wiem dla czego sie tak stalo z problemy Przepraszam......
Hmm moze dla tego ze szybko wyszedlem z gry i dla tego dobrze sie gralo i chcialem jak najszybciej wrucic mam tylko te 2 nie wiem dla czego sie tak stalo z problemy Przepraszam......
A to ciekawe, dlaczego się wystraszyłeś, skoro jesteś "czysty" to nie powinieneś się bać:D Jak dla mnie, niech wypowie się ktoś z "wyższej władzy".
dzięki ;]
Ramires ma zmienne IP więc go banujemy już 10 raz ...
Ramires nie ośmieszaj się ... na 2 ss widać 3 linijki napisu moje ip xxx co znaczy że masz minimum 3 ss ...
Dodatkowo chciałbym zauważyć jak cyber robi ss ... wbija komende nie wchodząc na specta .... dodatkowo żyje (nie może obserwować cziterka)
eSka : To skołuj jego IP i do Malitka napisz by zbanował na zakres. Zamykam.
Skad: Warszawa