do jasnej cholery jest wzór, a we wzorze pisze, żeby ssy były spakowane w archiwum, a w takim razie wątpię byś miał 27 lat, bo w średniowieczu ludzie o takim wieku umieli już czytać i pisać i to ze zrozumieniem
eSka : Jest napisane * :D
do jasnej cholery gram już chyba z 7 lat i nigdzie się nie spotkałem z jakimiś ss-ami, jak ktoś ma podejrzenia co do czitowania to skanuje a nie robi jakieś debilne zdjęcia które niczego nie dowodzą.Macie ten swój spakowany jak to taki problem dla was i przepraszam rzeczywiście przegapiłem jeden ss.(a tak na marginesie nie wydaje się wam że głupio to trochę brzmi a raczej się kojarzy SS)
unnamed9191 Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 111
Grafika przeraża,ustaw 32 bity na karcie graficznej,ustaw fps bo masz strasznie malutko,jak niewiesz jak to napisz mi na pw to Ci to ogarne.Tak a propo tematu SS czyste,daj ub.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa