Data zajścia sytuacji: 14.01.2010 godz 12.00 (około)
Nick admina robiącego screeny:Cybershot czy jaks tak ( sadzac po glosie dziecko )
Twój nick: dsm
Twoje IP/STEAM_ID: STEAM_0:1:33917438 IP
Link do screenów: 195.205.107.9
Mile widziany wyciąg z konsoli
ahahha ty Dragon wiesz napewno przerobilem zeby nie bylo zielonej kropki widac ze mam aima boski jestes :) otwieralem je przez gimpa i sie tak zapisaly .
omg jacy wy jestescie naiwni i nieufni , serwerow jest duzo ale ja chce se jeszcze na nim pograc wiec macie te ss a te banie mi tak z tego awp szly bo jestem sniperem w 2 gamingach pzdr.
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 19 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2011-01-14, 14:36
O co wam do jasnej cholery chodzi. Wkurza już mnie jak widzę, że każecie pakować w winrara i na speedyshare.com, czy do cholery czytacie regulamin? Jak WÓŁ jest napisane, że:
Cytat:
3. Screeny najlepiej, aby były spakowane w rozszerzenie rar na jeden z poniższych hostingów:
sendspace.pl
speedyshare.com
hotfile.com
Można także wkleić razem na strony poniżej:
imageshack.us
pokazywarka.pl
Wybrał imageshack więc powinniście zamknąć się a admin który dawał bana powinien dać UB jeżeli SS są czyste. Może wreszcie przeczytajcie wszystkie regulaminy a dopiero potem coś piszcie. DAĆ UB!!!!!!!!!!! Temat zamykam.
że i tak ten głupi występ się skończy.
Będzie raj - więc śmierci NIE MA!
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa