Data zajścia sytuacji: 04.01.2011 17:00
Nick admina robiącego screeny: Mr U
Twój nick: Argo
Twoje IP/STEAM_ID: 178.36.180.167
Link do screenów:http://www.speedyshare.co...8274/Pulpit.rar
PS. Srogi jeden screen wyszedł jak dostałem bułe od V :P
Ostatnio zmieniony przez argo123 2011-01-04, 17:21, w całości zmieniany 1 raz
unnamed9191 Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 111
Eska - pliki BMP nie maja kompresji wiec ich rozmiar zalezy nie od tego co jest na SSie a od rozmiaru obrazka (szer/wys)
Mozesz miec plik bmp np. z CSa (1024x768) i bedzie mial ten sam rozmiar co bialo tlo o tych samych wymiarach
A sygnatura pokazuje iz plik zostal otwarty i zamkniety (po edycji) - ponadto wszedzie wymaga sie zgodnych sygnatyr :). I dlatego wymagane jest pakowanie w RAR :)
I jak wytlumaczysz iz SS 1 i 2 zostal wykonany po np. 3 i 4 ?? :) ( a sygnatury na to wskazuja) :)
Reasumujac - nie rozmiar swiadczy o potencjalnej edycji a sygnatury czasowe
Ponadto nieistotne co On robil z SSami - SSy maja byc w stanie nienaruszonym !! Sa nietykalne a On otworzyl kazdy z nich i zapisal ponownie - po co ?? Retusz ?? Redukcja czerwonych oczu ??
Szczerze powiedziawszy to dziwie sie, ze tutaj kwestionuje sie podstawowe wymogi jakie naklada admin wzgledem SSow gdzie zasada odnosnie SSow na kazdym innym serwerze jest taka jaka ja wymagam tutaj :)
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
Ostatnio zmieniony przez Rockford 2011-01-04, 19:10, w całości zmieniany 2 razy
unnamed9191 Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 111
[ Dodano: 2011-01-04, 19:18 ]
celownik mozna zmienic ale pierwszy raz widze zeby byly tylko dwie pionowe kreski z celownika ;] PIERWSZY SCREEN jest przerobiony tu przyblizenie gdzie
Pierwsze SSy wykonane po ostatnich ?? :) i taka roznica czasowa :)
wolne warty - zegnamy !
eSka : Gdzie masz napisane, że to modyfikacja? Wielkość jest taka sama więc nie sądzę że były edytowane.
godzina tez powinna być ta sama kolega ma racje (ew różnica minutowa) ale na pewno nie taka
na dodatek link screenów już wygasł ?! nie możliwe
jak ktoś je ma sciągnięte niech zapoda oblukam okiem mistrza
A WIĘC
oprócz modyfikacji ( czas na to wskazuje) nie podoba mi się biała plama na ścianie na screenie 0004 po prawej stronie od padającego tt
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2011-01-12, 23:08, w całości zmieniany 2 razy
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa