A co do tej sytuacji kiedy cie zabilem to widzialem Cie jak wychodziles i stad ten skan Poza tym na demku wyraznie widac, ze zaden z killow nie byl 'na slepo', a ze udalo mi sie zabic 5 w jednej rundzie, w tym admina to od razu ban polecial....
Witam zdecydowalm sie dac bana bez ss poniewaz obserwowalem cie przez dluzszy czas patrzac przez esp admin spectators idealnie przez sciany itp namierzales sobie innych graczy wiec nie mialem wyboru ? prosze aby inni admini wypowiedzieli sie na ten temat pozdro Ugly
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2010-11-14, 22:59, w całości zmieniany 1 raz
Dobra spoko jezeli tak uwazasz to go odbanuje.... pomylic sie kazdy moze ale wlasnie po tej ostatniej akcji dostal bana bo byla jak dla mnie ewidentna...
Unban dopiero po mojej interwencji na pw do Proby, bo tak to nikt nawet nie raczyl zobaczyc demka Nie mam pretensji tylko na przyszlosc nie zamykajcie tematu jak nie jest sprawa wyjasniona. Co do tej rundy przyznam szczerze ze sfarcilem strasznie, ale jak napisal Proba wszystko widac/slychac na demku
[ Dodano: 2010-11-17, 14:39 ]
To dostane w koncu to UB?
[ Dodano: 2010-12-02, 14:43 ]
UPDATE
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa