Dla mnie może ogarnąć nawet 40 osob.. Mówie Ci 4 raz w czym widzisz problem?! To ze nie zauważył autokampy i czita na serwerze to chcesz tym zabłysnąć na skardze?? Prosze Cię nie odpisuj mi bo to bez sensu będzie taka gadka... Lepiej przywitaj sie z krytyką a skończ gadać takie bajki...
Ostatnio zmieniony przez with your baby 2010-08-29, 00:14, w całości zmieniany 1 raz
słuchaj jest tu użytkownik forum który ci ogarnie serwer 32 slotowy FFA sam więc nie mów że nie da się go ogarnać bo się da. co do pisania dużo kolesi= jest coś takiego jak konsola.
a w konsoli 9z 10 linijek to ze ktos kogos zabil i znajdz to co ty pisales :D
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2010-08-29, 00:17
Wszystko ma swój sens. A nie Tobie oceniać moje wypowiedzi. Wyrażam swoje zdanie i tyle. Z kolegą adminem pogadałem na serwerze, każdy powiedział to co myśli i tyle, a Twoje zakichane posty o moim zachowaniu i składzie pisania zachowaj dla siebie. Proponuje najpierw pomyśleć nim się kogoś obrazi, bo Twój mózg niczego lepszego nie reprezentuje.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
Reprezentuje na pewno więcej niż Twój... Widzę ze masz jakieś 16-17 lat i nie masz szacunku dla 2 osoby:) Radze Ci cofnąć się z 3-4 lata wstecz, kiedy zaczęli uczyć szacunku :) Możesz to spotkać 1-2 gim.:) I tak patrząć to Twój " Lancer.! " już pisał ze ping skacze dla innego gracza:) Miał ping 50-60 a dla kolegi juz przeszkadza.. :) Nie długo nie będzie można wchodzić z nickiem, najpierw trzeba będzie uzgodnić z Lancer.!'em a póżniej wejść na serwer... :)
Wszystko ma swój sens. A nie Tobie oceniać moje wypowiedzi. Wyrażam swoje zdanie i tyle. Z kolegą adminem pogadałem na serwerze, każdy powiedział to co myśli i tyle, a Twoje zakichane posty o moim zachowaniu i składzie pisania zachowaj dla siebie. Proponuje najpierw pomyśleć nim się kogoś obrazi, bo Twój mózg niczego lepszego nie reprezentuje.
Tak jest pogadalismy wyjasnilismy miejmy nadzieje bedzie ok.
Teraz już zakończmy te wojne slowną i grajmy.
Twój " Lancer.! " już pisał ze ping skacze dla innego gracza:) Miał ping 50-60 a dla kolegi juz przeszkadza.. :) Nie długo nie będzie można wchodzić z nickiem, najpierw trzeba będzie uzgodnić z Lancer.!'em a póżniej wejść na serwer... :)
co do pingu to miał ponad 1k więc nie pierdol bo cie wtedy nie było
co do mnie to się odjebaj bo to moja sprawa co pisze -,-
Haha jak wszedłem na serwer to akurat miał 58 :) W szkole też kultury nie nauczyli? Nie mówili, że nie wolno przeklinać? I jak coś to nie " odjebaj " bo to nie brzmi po Polsku :)
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2010-08-29, 00:30
Teraz mnie rozśmieszyłeś. Skoro masz problemy z czytaniem i dostrzeżeniem że koło mojego nicku widanieje napis 17 lat? Nie wstydzę się wieku, a tym bardziej intreligencji. Osoby które najeżdżają poprzez posty na kompetencję i szacunek same tego nie przestrzegają. Nie wiesz jakim jestem człowiekiem, a tym bardziej przez kilka krótkich wypowiedzi nie poznasz kim naprawdę jestem.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
Life a co do Twojego wieku, to nie spojrzałem :) Nie musze Cię poznawać bo i tak juz mam zdanie na Twój temat:) Widzisz jak łatwo sobie wyrobić zdanie o kimś kogo się nigdy nie widziało? ;]
[ Dodano: 2010-08-29, 01:33 ]
Lancer.! skończ już :) bez sensu :) bye:)