1. Twój nick na serwerze. Franz Maurer[PSY]
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). około 16.45 23.04.2011
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. next
4. Opis skargi. Dostałem bana bez demka czy screenów, nawet nie sprobował zrobc tych screenow. Odsyłam do cytatu niżej w którym "next" zabiera głos po czym zamyka temat
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. nie ma ich
6. Screeny wrzucamy spakowane WinRarem na HotFile.com. NIE MA
next napisał/a:
wystarczyły mi 2 akcje zebys dostał bana... DWIE w ktorych wychodziłes na typka z nacelowanym celownikiem na model przez ścianę a to przypadek napewno nie byl, wiec nie widzę powodu żebyś dostał UB.
99.9 % miałeś WH. SS nie robiłem ponieważ ostatnio sprawdzałem możliwe czity do ściągnięcia w których jest standardowo wstawiony ANTY-ss, wiec sensu robienie ss nie widzę...
Skarga, ponieważ próbowałem kolejnym tematem wywnioskować o unban, lecz "next" poprosił o jakieś dowody, cokolwiek. Dowodem jest dla mnie jego wypowiedź.
Proszę coś z tym zrobić, ponieważ nie po to są zasady ustalane odgórnie aby admini, czy moderatorzy mogli je łamać.
Ponownie odsyłam do punktu 10 w regulaminie:
10. Jeżeli admin nie zrobił Ci screenów, ani nie ma demka na Twoją winę, dostaniesz UB, tylko wtedy kiedy masz na to dowody, że admin nie zrobił screenów np.: wyciąg z konsoli przed informacją „mini bans”, skopiuj lub zrób sam zrzut ekranu przyciskiem F5 lub Print Screen SysRq. Inaczej UB nie dostaniesz.
zaraz zaraz,moment,jednego tutaj na serverze czitera z steam mamy,kris jest swiadkiem,zrobił ss i kolega uciekł,ja nietwierdze ze to akurat jest on ale z jakimkolwiek UB prosze sie wstrzymac. A ty kolego napisz na jakiej to mapie bylo i zaraz demo bedzie :)
Ostatnio zmieniony przez DEST 2011-04-24, 10:53, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2011-04-24, 10:57 Re: Skarga na "next "
FranzMaurerPSY napisał/a:
Ponownie odsyłam do punktu 10 w regulaminie:
10. Jeżeli admin nie zrobił Ci screenów, ani nie ma demka na Twoją winę, dostaniesz UB, tylko wtedy kiedy masz na to dowody, że admin nie zrobił screenów np.: wyciąg z konsoli przed informacją „mini bans”, skopiuj lub zrób sam zrzut ekranu przyciskiem F5 lub Print Screen SysRq. Inaczej UB nie dostaniesz.
Taaak ładnie umiesz kopiować, ale nie o tym tutaj chciałem napisać. GTW może mi zarzucić, że wypowiadam się w temacie o sytuacji przy której mnie nie było, ale mam kilka zastrzeżeń.
Fakt, poprzedni temat nie powinien być zamykany, w końcu nie udowodniono Ci, iż jesteś odpałem. Ale Twoja pewność siebie mnie trochę dziwi.. Przypuszczam, że kłócisz się o swoje bo jesteś święcie przekonany, że żaden z adminów nie ma dowodów na Twoją nieczystą grę. Otóż nawet bez SS-ów, nawet bez demka DOWODY są zawsze. Ja rzadko się mylę co do nieczystej gry innych i apelując o bana adminom, żadnych skarg nigdy nie było. Z Nexem jest podobnie, dlatego też dla niego trochę roboty, aby rozpisać HLTV. Kolega wyżej się uspokoi, dostanie UB, lub dostanie 5 oczek do warna. Proste. Zabawie się teraz w tekst a'la GTW: Proszę o nie wypowiadanie się już innych osób, bo jest to zbędne. A Franz spokojnie poczeka na rozpiskę.
EDIT:
DEST napisał/a:
zaraz zaraz,moment,jednego tutaj na serverze czitera z steam mamy,kris jest swiadkiem,zrobił ss i kolega uciekł
Kiedyś czaiłem z nim kolesia ze steamem i faktycznie, grał baardzo dziwnie, do tego steam 2k11 bodajże luty. Koleś szybko zwinął się z serwera, a my nie mieliśmy twardych dowodów.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
Ostatnio zmieniony przez Life*Style? 2011-04-24, 11:01, w całości zmieniany 1 raz
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
ON dalej gra, wiec ludzie przestanie płakać bo źle się dzieje...
dziennie pisze domnie z 3-4 osoby i prosza zebym wbil bo czit jakis gra...
co wbije to tu wh tam AIM a ten sobie patrze na modele przez sciane....
DZIENNIE srednio po 20-25 BAN za wh...
szczerze to ku***a za przeproszeniem nie ogarne.... sam admina niemam... a inni pomijająć "5" to sie bawi w kicki za nick albo za (h*j wie co)...
np. ostatnio wbilem na SERWIE BYLO 2 ADM... a co do czego przyszło to uslyszalem ze niechce mi sie patrzyć wole pograc a ku**a biega 2 z wh... no i wez sam ogarnij. najlepiej dac admina na dziecka ktore ma 15 lat i zero pojecia o CS nie wspominajac o czitach... itp.
NIECH sie inni wezma do roboty a nie tylko SZPAN ze MAM ADMINA i moge wszystko bo to sie staje załosne...
TO na Tyle i zycze miłego grania z czitami bo jesli nikt sie za to nie wezmie to bedzie codziennie wyścig szczurów kto pierwszy WH wlaczy
pewnie post zostanie DELATE ale trudno. 15 lat nie mam i nie będę siedział cicho !
[ Dodano: 2011-04-24, 21:25 ]
DEST napisał/a:
zaraz zaraz,moment,jednego tutaj na serverze czitera z steam mamy,
poprawka... przez ostanie 3 dni było na serwie 4-5 WH + steam z czego 2 zbanowałem lecz o jednej rzeczy zapomnialem i dodanie ich na BL nie powiodło sie... dalej to wiadomo.
PROBA moze powiedziec ze dałem mu dane... z tymi 2 osobami
next, banuj, banuj ciagle, ale rob prosze ss'y, poniewaz czlowiek czysty chce wrzucic ss i chce grac dalej. Nienawidze jak gra ktos z jakimikolwiek czitami, ale daj szanse tym, ktorzy graja czysto.