Wiek: 17 Dołączyła: 28 Maj 2010 Posty: 133 Skąd: warszawa
Wysłany: 2010-12-01, 15:44 Skarga na adminów
1. Twój nick na serwerze. (L)
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). 15.25, przed chwilą
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. Promil i Ugly (drugie niepewne)
4. Opis skargi. Od kilku rund domagałam się od adminów, którzy byli obecni na serwerze, by sprawdzili kolesia, pisałam kilkukrotnie bo koleś ewidentnie miał wh. Żadnemu się nie chciało ruszyć swych czterech liter, więc napisałam na chacie "adminowi się nie chce", na co promil do mnie czy mam jakiś problem, i że zaraz mnie sprawdzi. Więc poinformowałam go że skarga poleci, że jestem byłym adminem itd itd a on poprzez @@ "buhahahahhaha" Taka była jego reakcja.
Po pierwsze zwróciłabym uwagę na prace adminów gdyż od kilku rund domagam się sprawdzenia kogoś więc należało by to uczynić, po drugie zmienić zachowanie adminów w stosunku do graczy, oraz na to co im się powie. Pozdrawiam :)
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją.
http://img5.imageshack.us/gal.php?g=16497511.jpg
Ostatnio zmieniony przez rebellka . 2010-12-01, 15:45, w całości zmieniany 1 raz
tutaj jest wszystko co można mieć do gracza Argo
a co do adminów, to żaden już się nie słucha zwykłych graczy-bo myślą, że są pro elo hajtami, a niektórzy mają większe od nich (aktualnych adminów TP) doświadczenie, jak choćby koleżanka wyżej albo ja
buahahah
Napisze to tylko raz i nie każcie mi powtarzać ( dla tych co nie zrozumieją trudno sie mowi ). My admini tez jestesmy graczami, nie gramy tam dla waszej wygody tylko dla nas kazdy dla samego siebie a przy okazji trzymamy porzadek i uczciwosc gry. Nie każdy musi wszystko widzieć. A już tym bardziej na tym serwerze gdzie tekst pisany do admina powinien byc kolorowy a jest zwykły, co bardzo czsto sie zlewa z reszta i guzik widac. Kolejna sprawa jest taka, że na serwerze panuje ogólny PUACZ. 75% graczy co chwila puacze ten wh ten aim bo banie dostana jak bysmy mieli tak kazdego sprawdzac i na kazdy ten puacz reagowac to nic bysmy nie robili tylko na spec siedzieli i ogladali. Troche rozwagi w tym co robicie i mowicie.
a czy ja napisałem życiowe -chodzi mi w adminowaniu czopie
a co do tego co pisałeś o puaczu to jest po części prawda, ale czasami warto byłoby posłuchć kogoś kto co nie co się zna lub co nie co wie, albo tych co graja tam od dłuższego czasu
Po drugie chyba nie do końca zrozumiałeś moją wypowiedź więc trudno. Przecztaj ją za 5 lat to może podyskutujemy dalej.
Wiek: 17 Dołączyła: 28 Maj 2010 Posty: 133 Skąd: warszawa
Wysłany: 2010-12-02, 09:36
Smakosh napisał/a:
Po pierwsze nie tym tonem do mnie synku i "czopie" to sobie mow do taty jak ci pozwala na to.
Po drugie chyba nie do końca zrozumiałeś moją wypowiedź więc trudno. Przecztaj ją za 5 lat to może podyskutujemy dalej.
Hahaha, mówi to wielki dorosły, gdybyś miał troche w głowie to byś wiedział że na rodzine się nie najeżdża, ale widać że Ty to tym nie słyszałeś .
Ostatnio zmieniony przez rebellka . 2010-12-02, 09:37, w całości zmieniany 1 raz
A przepraszam bardzo czy ja najechałem na jego rodzine czy co? Czep sie tramwaja mała dobra? Nie będzie mnie szczyl obrażał i tyle. to była dygresja w sensie czy tak samo zwraca się do rodziców a nie ich obraza. Rusz troche głową a nie sie spinasz.