1. GeT_AcE
2. 14 grundia (19:10)
3. U
4. Admin o nicku U zbanował mnie za to że ukarałem gracza o nicku heat za to ze mnie zabił z awp . Admin mówił mi zebym go nie karał bo to przypadkowo, a on z bliska podszedł i szczelił we mnie chodź nie było przeciwnika na widoku. Albo gracz heat ma zeza albo nie rozróżnia strony TT i CT. Moim zdaniem zbanował mnie za to ze heat jest to jego kolega i za to ze go ukarałem dostałem bana. Prosze o szybkie rozpatrzenie sprawy.
Steam ID: STEAM_0:1:18611575
Ban byl najwyzej na dzien. wchodze na serwer i od razu pisze zeby bylo widac ze nie karamy za przypadkowe tk. wiec nie placz czleniu bo robisz z siebie posmiewisko w ogole tym watkiem.
sytuacje widzialem.wylecial zza rogu stales Ty a on z quick'a Cie sciagnal. wypadek. ukarales mimo ze napisalem zebys nie karal. wiec ...
dziecko.najpierw zobacz w legitymacji szkolnej ile masz lat a potem ,zobac do kogo ty krzyczysz. nie masz prawda odbanowywac kogos skoro nie potrafisz sprawdzic ss.zreszta skoncz ten lament bo jestes zalosny i najlepiej to nie kieruj zadnego slowa w moim kierunku.bo slaby jestes. i irytujesz mnie nadzwyczajnie.
Nie żebym lizał dupę unnamedowi lecz, Cyb3r P0k3m0n shot to ewidentne dziecko, banuje kolegów w swoim wieku za mikro a sam piszczy jak psia maskotka to gryzienia.
Cyb3rshot napisał/a:
UnnameD nie masz prawa mnie nazywać , dzieckiem bo ja ciebie moge rowniez
ojej?
tego bym nie powiedział.
Cyb3rshot napisał/a:
Nie jesteś godzien nazywać sie ADMINISTRATOREM!
Pan od tego tematu nic nie pisze więc wydaje się że wszystko wytłumaczone.