Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 06 Sie 2009 Posty: 170 Skąd: Czeladź
Wysłany: 2010-01-24, 16:00 Skarga na admina M4ark8... cos tam
Vendetta zaatakowal swojego
*** Vendetta killed ArtMic with a headshot from m4a1 ***
Rezerwacje slota mozna otrzymac za darmo! Zainteresowany ? Wejdz na www.cs-serwery.pl i zloz podanie
[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : Vendetta
[MiniBANS] Przyczyna : ' TK '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0:0:17406531 '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 87.204.37.222 '
[MiniBANS] ============================
Jaki TK wiesz co to wgl znaczy ? zatakowałem raz swojego bo niechcący nacisnąłem przycisk i zabrałem mu z tego co widziałem 8 hp... TK - team kill a czy, ja kogoś zabiłem ? Nie wiec się ogarnij ! I nie dawaj bzdurnych powodów banów... Przed tym jak mi dałeś bana , zbanowałeś t.p.r Mateja powód cytuje " Chuj Ci w Dupe " , co Ty sobą reprezentujesz?
Prosze o jakieś konsekwencje !
Pozdrawiam Ven
_________________ Zawsze i Wszędzie Real Madryt Ze Mną Będzie !
M4rk, rozumiem jeżeli ktoś kogoś zabija notorycznie ludzi z własnego teamu to wtedy można zbanować pernamentnie ale za takie coś? Odbanowany. Zapraszam do gry.
Co do sytuacji Vena sie nie wypowiadam bo tego nie widzialem ale jeśli chodzi o mateje to jestem po stronie m4rka. Koles ma neo, i jesli po raz 100-ny wpada na wh to moglo to wkur***;)
Co do Ciebie Vendetta
Rozpoczyna się runda , a ty walisz graczom HG pod nogi , notorycznie strzelałeś do swoich
Chcesz się bawić to weź grabki i idź do piaskownicy , ale nie uprzykrzaj gry innym
A co do mateji , to dostał bana za ubliżanie i oczywiście za wh , jak to zwykle bywa w jego przypadku
Ostatnio zmieniony przez m4rk82 2010-01-29, 17:13, w całości zmieniany 1 raz
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa