Witam dnia 13.12.2010 o godz: 23;43 na serwerze TP Dostałem Bana Za WALL HACK Od admin ProBa chciał by zobaczyć ss obciążające mnie staram się tu o admina i nie grałem nigdy na tym .
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2010-12-14, 00:39, w całości zmieniany 2 razy
Acha Rozumiem ja naprawdę nie grałem na tym więc nie wiem może wiele razy wchodzę na serwer i co prawda pamiętam że kiedyś Unnamend dal własnie bana komuś za to że się podszywa i gra na wh więdz przepraszam za kłopot
Już wiem skąd miałeś ostatnio takie strzały z dupala. Czułem pismo nosem demo z nuka wiele wyjaśnia. Próba też sobie porzadnie obejrzy. To co bajo? A pytałem się kiedy kupisz steama.... Takie to są te "hajty z nonsteama".
1.49
4:46 od razu na drzwi
5:08 odpalasz coś nowego? bo nic nie kupujesz
10:56
11:05 fb central a Ty jak bys go nie dostał....
14:40 ładnie wyczekujesz chociaż na górnym tt wbija i nie słychac tego kolesia, strzał i kitra ale widzisz że mierzy na Ciebie to odwrót, koleś sie chowa Ty wychodzisz...
troche dziwnych tych akcji....
dodan ze nie mam super pro sprzetu (sluchawek za kilkaset zlotych) tylko podstawowy jak i opis sytuacji to tylko domysły
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2010-12-14, 13:45, w całości zmieniany 2 razy
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
nie wiem czy mnie można uważać z wyższej półki ale co tam
według mnie jest gość odpalony-akcja 4:46 perfidnie, a 5:08 to pewnie sobie włączył antyflesza
ładnie proba rozpisałeś
ogólnie cziteq
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa