1. Twój nick na serwerze. : TeRmInAtOr
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). ok 20:20
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga.: Repostaaaa
4. Opis skargi. :dał mi bana za czity ktorych nie mam;p
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
mimo bana dales wchodziłeś na serwer wiec przykro mi. temat close
Nie masz prawa go banować jeżeli dał ss'y które są czyste. Odczep się od niego. Dał ss'y, clear więc daj spokój. Dostałeś admina i szalejesz na serwerze. Nie nadużywaj go bo pare osób juz mi pisalo, jaki Ty admin jesteś. Przeczytaj reglamin admina bo chyba jeszcze tego na oczy nie widziałeś.
_________________ ADMIN (TP)
Ostatnio zmieniony przez .asdasd. 2010-02-18, 12:55, w całości zmieniany 1 raz
asdad na jak ch** sie wrtącasz nie znasz sytuacji wiec nie sie wpier***aj... ja nie znam regulaminu ? hmmm sądze ze to własnie ty go nie znasz.. ludzie piszą Ci jakim jestem adminem ? no jakim ? takim co wyrzuca ludzi z dużym pingiem ? ze trzymam kulture ? wczoraj juz mi pisales ze zalatwisz mi ze odbiorą mi tego adma wiec na co czekaz ? moze zrob ankiete :D bo jak narazie od kiedy gram na tp nie widzialem zadnego ogarnietego admina ktory cos tam potrafi...asdasd znasz Ty w ogole amx'a ? bo mi ludzie nie potrafili dac nawet bana
CSI nie musisz mu wyjasniac bo to ebz sensu poprosatu temat close
Kolo nie panikuj tak, bo zaraz tu jakąś nową poezje wymyślisz i grzeczniej troszeczke jakbyś mógł. 19 lat masz a piszesz jak smarkacz. Mózg on. Taki z Ciebie kultularny ogier?
[ Dodano: 2010-02-18, 14:43 ]
Repostaaaa napisał/a:
asdad na jak ch** sie wrtącasz nie znasz sytuacji wiec nie sie wpier***aj... ja nie znam regulaminu ? hmmm sądze ze to własnie ty go nie znasz.. ludzie piszą Ci jakim jestem adminem ? no jakim ? takim co wyrzuca ludzi z dużym pingiem ? ze trzymam kulture ? wczoraj juz mi pisales ze zalatwisz mi ze odbiorą mi tego adma wiec na co czekaz ? moze zrob ankiete :D bo jak narazie od kiedy gram na tp nie widzialem zadnego ogarnietego admina ktory cos tam potrafi...asdasd znasz Ty w ogole amx'a ? bo mi ludzie nie potrafili dac nawet bana
CSI nie musisz mu wyjasniac bo to ebz sensu poprosatu temat close